Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Ongoing Filmskuespillertræning for Agentprofiler (Gratis Forløb)


dask nyhed

Ongoing Filmskuespillertræning for Agentprofiler (Gratis Forløb)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Ongoing Filmskuespillertræning for Agentprofiler (Gratis Forløb)

Siden august 2022 har vi introduceret vores DNA-studerende og Agentprofiler for 10 selvtræningsøvelser (film). Det har siden da været en fast og gratis del af vores koncept for Agentprofiler, som har haft adgang og mulighed for at træne disse øvelser efter behov. Nu udvider vi formatet og tilbyder noget andet og mere - helt gratis.

Vi kalder øvelserne for "Ongoing", fordi man ikke bliver dygtigere af at træne ting sporadisk, men derimod kræver en kontinuerlig og vedvarende indsats, som kræver struktur og selvdisciplin. Vi har testet det i forskellige sammenhænge med vores DNA-studerende, og resultaterne er enestående.

Hvis du ønsker at lande og vokse med rollerne, også de større roller, skal du være dygtigere end dine konkurrenter, som også kæmper om de samme roller. Du skal træne hele tiden og have din metode i orden, så du er klar, når rollen kommer. Vi skal kende dig og dit niveau, ellers kan vi ikke anbefale dig videre i de rette sammenhænge. Det er en af de roller, som vi har som din agent.

En af fordelene ved din Agentprofil er, at du er "top of mind", fordi du er øverst i vores system hele tiden, men vi skal også kende dit niveau og gerne følge din vej og din udvikling.

Hvis du vil gøre en indsats, støtter vi dig gerne hele vejen - også bagefter. Det er i vores interesse, at du bliver så dygtig, som du vil være hurtigst muligt. Det kræver, at du har den rette indstilling til din selvtræning og prioriterer tiden til det, selvom du har en travl hverdag med arbejde, studie, familieliv osv.


Konceptet med et 12 ugers gratis forløb

Fra din agentprofil har du fuld adgang til alle "Ongoing" øvelser, inklusiv de opdateringer, der kommer i august. Du kan træne øvelserne helt som du ønsker uden at være bundet af noget forløb, som vi præsenterer her. Det står dig helt frit for.

Fordelen ved at deltage i et 12 ugers forløb er, at det kan give dig ekstra motivation.


Sådan gør du:

1) Log på din profil og find vores "Ongoing filmskuespillertræningsøvelser" under kurser på din agentprofil.
2) Læs alle øvelser igennem og se vores videoer med forklaringer.
3) Vælg 2 eller 3 forskellige øvelser, som du gerne vil træne hver uge i de næste 12 uger.
4) Bestem dig for, hvor mange gange du ønsker at træne disse øvelser hver uge i de næste 12 uger.
5) Hver mandag inden kl. 8.00 skal du aflægge rapport i vores indbakke. Du skal indrapportere eller dokumentere via videolink (YouTube), at du har overholdt den aftale, du har indgået med dig selv.

Eksempel: Hvis du vælger at lave 3 øvelser 3 gange om ugen, skal der mandag morgen inden kl. 8.00 ligge 9 forskellige videoøvelser i vores indbakke.

Hvis du misser en deadline og dermed din egen aftale med dig selv, er du ude af forløbet. Der gives ikke kompensation, uanset årsagen. Du vil ikke kunne starte på et lignende forløb i et år, men du vil naturligvis kunne fortsætte din selvtræning. Det bliver bare uden vores hjælp, støtte eller guide.

Vi presser dig med denne deadline, også når det bliver svært. Du skal kunne levere selftapes fra dag til dag. Denne del skal du også trænes i. Vi skal kende dig i din proces, indstilling og faglighed. Summen af dette gør, om vi anbefaler dig videre eller ej.


Fordele:

Dygtiggørelse
Når du gennemfører din egen aftale, kan vi med garanti fortælle dig, at du er blevet dygtigere. Faktisk kan vi dokumentere det med 12 ugers video, og resultatet bliver enestående, hvis du giver den gas ;-)

Evaluering og strategi
Når de 12 uger er gået, laver vi en evaluering (Zoom) af din proces med at arbejde selvstændigt med filmskuespillertræning og lægger en klar ramme og strategi for, hvordan du skal arbejde fremadrettet for at nå dine mål. Det kan være, at der skal skrues op eller ned, da alle er forskellige og derfor har forskellige strategier.

Forløbet ligger op til at du kan fortsætte selv fremadrettet... Men vi arbejder også på et videre forløb

Jobforsikring 3.0
Når du gennemfører de 12 uger, bliver du inkluderet i vores Jobforsikring 3.0, som vi har for agentprofiler på DASK-online. Det betyder, at vi forsikrer dig et skuespillerjob, uanset hvor jobbet måtte komme fra, inden for et år efter afslutning af dit forløb. Din profil er offentlig tilgængelig for alle filmproducenter i verden, og dine færdigheder kan anvendes overalt, og vores repræsentation af dig rækker med din agentprofil ud over DASK-online.
Hvis du mod forventning ikke får nogen skuespillerjob inden for et år, trods at du har gennemgået dette forløb, tager vi en samtale om en videre strategi. Men din agentprofil bliver også forlænget uden beregning (1199 kr) med yderligere et år, hvis du ønsker det.

Online træningskammerater
Når du gennemfører forløbet, bliver du en del af den gruppe, der kan finde online træningskammerater. Vi ønsker at sidestille personer med samme/enslydende indstilling og ambition til selvtræning. Her handler det mindre om niveau, men mere om indstilling.

Autodidakte skuespilleruddannelse (DNA)
Når du gennemfører forløbet, er du garanteret en plads på vores autodidakte skuespilleruddannelse (DNA). Du springer alle optagelsessamtaler og screening over og kan direkte starte på uddannelsens hold 8, som starter op i uge 8, 2024, hvis du har dette ønske.

Diplom/dokumentation
Hvis du gennemfører forløbet, vil du modtage et diplom som dokumentation for at have gennemført de 12 uger. Men din træning stopper ikke her. Det hedder "Ongoing" af en årsag. Efter de 12 uger vil det være oplagt at fortsætte med andre øvelser eller at holde de gamle ved lige og udvikle dine egne øvelser i forlængelse af din træning. Men det er helt grundlæggende, at din træning fortsætter!!!

Agentrepræsentation via "Teamplayers"?
Vi repræsenterer dig som din agent (i forhold til vores koncept), men ikke på helt samme vilkår som en "rigtig" agent. Men vi har et samarbejde og en mangeårig relation med agentbureauet "Teamplayers", hvor vi løbende fremadrettet som noget nyt kommer til at pitche nye talenter på markedet med det rette drive.

Det skal understreges, at dit "drive" og din "indstilling" til at blive dygtigere vil flytte dig som skuespiller, også i vores eventuelle indstilling af dig til Teamplayers, hvis dette er dit ønske.


Du kan tilmelde dig forløbet og læse mere praktisk information ved at logge på din profil.

Du bestemmer selv, hvornår du vil starte dine 12 sammenhængende uger... Hvorfor vente?

Bemærk: Du kan kun tilgå vores forløb og de fordele det medfølger hvis du har en AgentprofilSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2948 Sidevisninger