Statist

Børnespillefilmen Honey Honey søger statister/ KBH/ FYN (Lineup)


dask nyhed

Børnespillefilmen Honey Honey søger statister/ KBH/ FYN (Lineup)

Deadline inden d. 3. november 2023

Børnespillefilmen Honey Honey søger statister/ KBH/ FYN (Lineup)

I filmens hovedroller finder vi stjernerne Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Simon Bennebjerg og det unge talent Selma Sol Í Dali Pape.

Filmen er instrueret af Natasha Arthy, der sidst stod bag en spillefilm for 8 år siden. Hun har skrevet manuskriptet i samarbejde med Mette Eike Neerlin, og filmen er frit baseret på den prisvindende bog ’Hest, Hest, Tiger, Tiger’, som også er skrevet af Mette Eike Neerlin.

'Honey' har biografpremiere i efterårsferien 2024!

Til en ny dejlig dansk børnefilm af Natasha Arthy (Carmen Curlers, Forbrydelsen, Julefeber) produceret af Toolbox Film, søger vi hen over efteråret statister i alle aldre, former, køn mm.

I perioden 18. september – 20. oktober er vi på Sjælland, og i perioden den 23. oktober – 3. november på Fyn.

Filmens hovedperson er den 13-årige pige, Honey, der skal ud på en rejse for at lære at tage mindre ansvar på sine unge skuldre og overlade det til forældrene at være de voksne, hvor forvirrede og travle de nu end er.

Store dele af filmen foregår i de boligblokke, hvor hun bor, og dertil kommer de øvrige faste arenaer – fx det lokale torv, pølsevognen, Netto osv.

Statisterne vi leder efter, er derfor beboere i blokkene, kunder i pølsevogn, kunder i Netto, og deslige. Og endelig så har vi en del scener i Honeys klasse, hvor man skal kunne være med i flere dage, primært i efterårsferien.

Med få undtagelser, så ligger de fleste optagelser i Brøndby Strand og Avedøre i dagtimerne på hverdage.

Din medvirken påskønnes med gavekort på 300 kr. for en dags medvirken


OM LINEUPs
Vi samler her et arkiv som statistkoordinatoren kan plukke i til de dage hvor der mangler "de helt rigtige" statister. Vi laver lineup på denne vis, da opslag ikke altid er den mest effektive måde at finde statister på, da det jo også fordre at de rigtige ser opslaget.

Når lineup ligger over længere tid, er der også flere der ser opslaget og tilmelder sig ;-)

Du vil blive kontaktet personligt, såfremt du vælges ud ;-)

HUSK: Som med alle andre opslag på DASK-online kan du altid afmelde dig opslag igen og skal være opmærksom på vores supplerende opslag, som du også aktivt skal ansøge hvis det matcher dig ;-)

TIP: Få notifikation om yderligere opslag ved at følge vores facebookgruppe KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3217 Sidevisninger