Andet: 12 årige Mikkel Knudsen fra Skanderborg landede rollen i spillefilmen Den Bedste Mand


dask nyhed

12 årige Mikkel Knudsen fra Skanderborg landede rollen i spillefilmen Den Bedste Mand

Deadline inden d. 1. januar 2022

12 årige Mikkel Knudsen fra Skanderborg landede rollen i spillefilmen Den Bedste Mand

Skal du se Mikkel i aften på Tv2?

Når der ledes efter barnestjerner til spillefilm er processen ofte lang. Vi skal kigge mange emner igennem for at finde de helt rette match.
Talent, type, alder og sammensætning med det øvrige cast, men også kemien med filmens instruktøren skal være i top. Sidst, spiller forældrene og deres opbakning til projektet også en stor rolle… ikke mindst når store dele af optagelserne foregår i Kroatien.

Castingen til “Den bedste mand” (DBM) valgte vi at gribe noget anderledes an. I
stedet for at opslå en stor åben casting, inviterede vi matchende emner via vores database til at caste sig selv.

Hundredvis af piger og drenge lavede videoer som vi i ro og mag så igennem, hvorefter filmens instruktør (Mikkel Serup) valgte en lille håndfuld ud til fysisk casting
i Kolding. En af dem var Mikkel Knudsen fra Skanderborg, som endte med af få rollen.

På den anden side af optagelserne stillede vi Mikkel nogle spørgsmål om castingprocessen, forventningerne og om fremtiden.


Hvad tænker du om castingprocessen, videocastingen og om castingen i Kolding?
-
Jeg synes, det var en god idé, at I havde valgt de profiler ud, som passede på rollen, og sendte en SMS til dem. Det er rigtig godt med videocasting, så man ikke behøver at møde op sammen med 1.000 andre børnog bruge rigtig meget tid på det.

- Castingen i Kolding var god; der blev ikke lagt for meget pres på én.

Var svartiden lang og hvad tænkte du igennem denne periode?
-
Svartiden virkede rigtig lang, men den var det nok ikke i virkeligheden. Jeg var bare meget spændt på, om jeg havde fået rollen.
Jeg begyndte allerede at tænke ”hvad nu hvis jeg skal til Kroatien og filmes; det bliver vildt spændende!”

Hvad skete der efter du havde fået rollen?
-
Da jeg fik at vide, at jeg havde fået rollen, blev jeg MEGET glad. Der var en af mine venner, som havde sagt ”ikke for noget Mikkel, men jeg tror altså ikke, du får rollen” – så da jeg havde fået den, var det første jeg gjorde, at sige til ham ”ikke for noget, men jeg fik altså rollen”. Det var vildt fedt!

- Det var længe at vente på at komme i gang med indspilningen, fra jeg havde fået at vide, at det skulle være mig. Der gik et godt stykke tid, og så startede optagelserne
i Kroatien. Jeg var afsted ad to omgange af en uges varighed sammen med min mor. Derefter skulle vi retur til Danmark, og så foregik de sidste optagelser i København, hvor jeg også var afsted i næsten 2 uger. Jeg boede i en lejlighed sammen med Livia, som spiller min lillesøster i filmen, og hendes mor.

Levede alle tanker og forventningerne op til hvad du havde forestillet dig?
-
Ja – men det var meget bedre, end jeg havde forestillet mig. Og det var trist og sørgeligt, da vi var færdige med optagelserne, og jeg ikke rigtigt skulle se de andre skuespillere mere.

- De lange pauser imellem optagelserne var kedelige. Det var godt nok varmt at sidde i tykke fløjlsbukser og langærmet skjorte og striktrøje i 30 graders varme og bare vente på at skulle ind til optagelse igen. Men når man først kommer ind og optagelserne går i gang, er det rigtig sjovt.

Hvad med fremtiden... Har du mere blod på tanden, eller vil du tage en pause og se tiden an og stadig være fodboldspiller ;-) ?
-
Jeg vil ikke tage en pause; jeg vil rigtigt gerne være med i flere film og helst hurtigst muligt. Jeg vil også stadig spille fodbold i min fritid, men jeg er begyndt at overveje at tage på en efterskole, hvor der er en teater-/skuespilslinje i stedet for den fodboldlinje, jeg er skrevet op til nu.

Det bliver spændende at følge Mikkel i sin videre færd som skuespiller, men også at se ham i filmen “Den Bedste Mand”, som forventes at have premiere i sommeren 2017. (15. juni i biografklub Danmark)

Og på TV2 i aften (den 15/12 2019)

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder