Viden om

Hvordan er mulighederne for børn at komme på optagelse


dask nyhed

Hvordan er mulighederne for børn at komme på optagelse

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvordan er mulighederne for børn at komme på optagelse

Mulighederne for at din barn kan komme på optagelser er relativt gode - Altså relativt.

Stort set alle filmproduktioner skal bruge børn (0-15 år) til optagelser på et eller andet tidspunkt i optageperioden. Med de mange børne- og ungdomsserier der også er til de mange forskellige platforme er behovet for børn også kun steget de seneste år og der er ikke noget der tyder på de bliver mindre.

Men, der er en række ting du som forældre skal være opmærksom på.

Jo yngre dit barn er, desto større er sandsynligheden at du skal med på optagelserne - også mange gange som medvirkende selv. Specielt i forhold til statistopgaver. Børn skal ikke efterlades til fremmede en hel arbejdsdag, og skulle der opstå udfordringer under optagelserne er det bare bedst, at der er en der kender barnet. Det er vigtigt for alle parter at dit barn er tryg ved alle omkring settet, men jo også vigtigt at forstå at det er en arbejdsplads og at der skal produceres.

Mange gange når børn medvirker, medvirker forældrene også som statister i samme scene. I det omfang det er muligt, er det altid en prioritet vi har når vi vælger ud.

Ønsker dit barn at komme på optagelse, er det derfor oftest en oplevelse I får sammen ;-)

Når du søger et opslag for dit barn, skriv altid i kommentarfeltet at du som mor eller far kan tage med og gerne vil medvirke i samme scene. I det omfang det er muligt vil det fremme dit barns sandsynlighed for at blive valgt.

Helt optimalt vil det være, hvis du som forældre selv opretter en profil, så du også kan søge opslag hvor man søger en forældre med et barn. Mange gange har vi også brug for hele familier. Hvis alle der har lyst har en profil, kan I søge opgaven alle sammen, hvor man kan se jer på hver enkelt profil.

Vælger I at oprette flere profiler, skal I være opmærksomme på at anvende forskellige mailadresser til formålet.

Kort fortalt: Jo flere i familien der ønsker at være med, desto større er sandsynligheden for udvælgelse ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1874 Sidevisninger