Andet

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

Historier fra virkeligheden - Kan Anders gøre stemmen til sin levevej?


dask nyhed

Historier fra virkeligheden - Kan Anders gøre stemmen til sin levevej?

Deadline inden d. 1. januar 2026

Historier fra virkeligheden - Kan Anders gøre stemmen til sin levevej?

Som skuespiller er du lidt som en håndværker med en stor værktøjskasse, fyldt med en masse forskellige stykker værktøj til forskellige formål. Men for at få det fulde udbytte af det værktøj, du har til rådighed, kræver det, at du tager det op og anvender det en gang imellem. Du finder ud af, at nogle stykker værktøj ligger bedre i hånden end andre, hvilket gør, at du anvender dem oftere og oftere. Til sidst bliver du mester i at anvende netop dette værktøj.

Anders Kjær Nielsen har gjort sig netop denne erfaring. Det værktøj, som han ofte hiver op ad værktøjskassen, er "stemmen". Her har Anders fundet ud af, at han har den rette ro og balance til at udføre bestemte discipliner.

Det nye hit er blevet lydbogsoplæsning.

Via vores samarbejdspartner indenfor lydbogsoplæsning har Anders udmærket sig og gjort sig godt bemærket via den stemmeprøve, han har indsendt. Efter ganske kort tid fik han sin første opgave, og nu er han i gang med den næste lydbog... og flere forlag har Anders på deres shortlist, forlyder det fra vores lydbogsproducent.

Men Anders er ikke kommet sovende til det. Det kræver en trænet stemme at læse lydbøger og en stemmebevidsthed. Man kan heldigvis træne stemmen på mange måder. I Anders' tilfælde har det været via vores dubbingkurser og Ongoing Filmskuespillertræning, men også via det teater, musicals og dukketeater, Anders har dyrket igennem tiden.

At gøre stemmen til sin levevej er nok et stort sats, men Anders benytter også andre værktøjer fra værktøjskassen, som samlet set kan gøre ham til en komplet håndværker.

Du kan via linket her se Anders Agentprofil og lytte til hans stemmeprøver/ se ting han har medvirket i og direkte booke ham/ KLIK HER


Vi ønsker Anders fortsat held og lykke på rejsen ud af værktøjskassen ;-)



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


763 Sidevisninger