Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Vi skaffer langt flere job end du tror?! - (Direkte og indirekte job)


dask nyhed

Vi skaffer langt flere job end du tror?! - (Direkte og indirekte job)

Deadline inden d. 1. januar 2026

Vi skaffer langt flere job end du tror?! - (Direkte og indirekte job)

Kort forklaring: Vi (DASK) krediteres sjældent for de mange jobs vi skaffer - Sagen er den, at når vi har formidlet din kontakt til en caster/ statistkoordinator/ filmproducent, formidler vi sjældent din kontakt til den samme person igen.

Når vi har formidlet kontakten, kommer du efter al sandsynlighed i casterens eller statistkoordinatorens kartotek eller indkodes i den filmproducerendes telefon. Herefter bliver du kontaktet direkte uden om os næste gang. Dette er ikke job, som vi direkte krediteres for at have skaffet eller været en del af, selvom det var vores formidling og vores kontakt, der gav dig det første job. Du ville med andre ord aldrig have fået det andet, tredje eller fjerde job, hvis det ikke var på grund af det første!

Det kaldes job i 2.-3. 4. led/ hvor vi er det 1. led. eller et indirekte job (Det er jo på den måde, netværk fungerer og skal fungere).

Men der kan være mange led i denne kæde. Jo længere denne kæde bliver, desto bedre en netværker er du. Og det er via dit netværk, du burde få de fleste og de bedste job over tid. Din profil på DASK-online eller via de opslag, du ansøger på, er det første led til nye kontakter, eller det kan være et samlet led, der genetableres. At du atter bliver "Top of mind" ved nogle tidligere forbindelser.


Eksempel 1:

Du ringes op fra DASK-online om casting til en kortfilm fra Viborg Medieskole.
Du lander rollen og medvirker i filmen.
Filmen, du medvirker i, har et 5-mand stort crew, som efter deres ophold på Medieskolerne fortsætter med at lave film og TV.
En af dem ringer angående rollen til det næste projekt.
Du lander rollen og lærer et nyt crew at kende.
En af dem ringer til dig med det næste job osv.
Kæden her kan altså fortsætte, og det er det, vi ser ske gang på gang.


Eksempel 2:

Vi har et opslag på DASK-online om en stor TV-serie. Du søger, du kontaktes, og medvirker.
Kort efter er samme statistkoordinator på et andet projekt og kan huske dig fra sidst. Han/hun ringer/kontakter dig direkte. Kæden her fortsætter og fortsætter.


Eksempel 3:

Du ringes direkte op via din agentprofil fra DASK-online om lukket casting til en spillefilm. (Sådan foregår disse castings).
Du kommer til casting, men lander ikke rollen.
Du står nu i casterens kartotek og kontaktes næste gang, der er noget, der matcher dig.

Altså (DASKs rolle):
Vi er grundlæggende starten af din fødekæde til mange af dine kontakter. Det er her, du får de nye forbindelser eller kan genetablere dine gamle (Som har glemt dig). De tidligere ringer ikke til dig via din profil, men fordi de tidligere har haft kontakt og har haft en god oplevelse med dig.

Status: Vi skaffer mange, mange 1. leds job (direkte) hvert år på DASK-online, men har slet ikke overblik over, hvor mange job vi skaffer i 2.-3. 4. led osv., altså de indirekte job.

Alene i 2023 skønner vi at have skaffet omkring 9000 statistopgaver i et eller andet led (Direkte eller inddirekte) Det ved vi fordi jobbet KUN var ved os, og at de statistkoordinatorer der har opslag ved os i langt de fleste tilfælde kun benytter os.

Kopier linket her og se hvilke produktioner i 2023 vi var eneformidler af: https://www.dask-online.dk/nyhed.asp?id=105234

Det eneste, vi kan se og begejstres over, er, at det er vores, der lander rollerne gang på gang. Men hvorfor så det? Jo, fordi vi på DASK-online forsøger at klæde vores brugere på til jobbet, træne og dygtiggøre dem, give dem indsigt (som i dette opslag) og oplyse dem om de forhold, som giver jobs... Du skal have en bevidsthed om, hvad du gør, og hvordan tingene hænger sammen. Står du med mange ubesvarede spørgsmål, irriteres du og mister motivationen for at medvirke. Det ønsker vi ikke. - Vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere -

Vores koncept gør også, at vi beholder folk og lærer dem at kende, men også at folk forbliver aktive. Det er et meget vigtigt element i forhold til at holde kæderne i gang... ellers hopper kæden af (Hvis det giver mening).

Og så bliver folk hos os og er aktive i årevis. Vi har eksempelvis en snes medlemmer, som har været hos os siden vi startede i 1999.

DASK-online - Dit fundament for fremtidige job, fordi du NETVÆRKER rigtigt ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


616 Sidevisninger