Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

Kommende Zoomkonferencer på DASK-online


dask nyhed

Kommende Zoomkonferencer på DASK-online

Deadline inden d. 20. oktober 2024

Eksklusive Zoomkonferencer på DASK-online – Din adgang til brancheindsigt

Fagligheden er vigtig for os på DASK-online. Vi har eksisteret siden 1999 og er eneste platform som caster og coacher skuespillere, koordinere statister, og som assistere andre filmproducerende/ castere og statistkoordinatorer i deres rekruttering. Vi er kun sjældent blinde formidlere. Vi er engagerede i de opgaver vi deler på siden og de kurser vi udbyder. Det giver os en faglighed og en dyb relation til en række fagfolk i branchen. Som bruger på DASK-online, giver vi dig mulighed for at få del i vores indsigt og netværk.

Fra 2020 (Covid) og frem til sommeren 2023 afholdt vi regelmæssige Zoomkonferencer på DASK-online om aftenen på hverdage, med temaer valgt af os og vores brugere, alt efter medlemskabstype. Vi starter formatet op igen, men denne gang vil konferencerne blive afholdt tirsdage eller onsdage mellem klokken 15.00 og 17.00.

Efter efterårsferien genoptager vi formatet, hvor du kan møde os, og vi kan møde dig. Vi annoncerer format, tema, tidsrum og tilmelding cirka en måned før hver konference.

Alle vores konferencer vil være gratis for vores Agentprofiler og DNA-studerende, mens der vil være en mindre brugerbetaling for øvrige profilgrupper.

Formen vil variere fra gang til gang, men overordnet vil der være et oplæg fra os eller en gæst, efterfulgt af en Q&A-session. I nogle tilfælde vil man skulle forberede spørgsmål eller øvelser på forhånd. Vores Zoomkonferencer vil denne gang blive optaget, men optagelserne vil kun blive udleveret til deltagerne på konferencen.

Hvis du er interesseret i at deltage i vores Zoomkonferencer og har idéer til gæster eller temaer, vi skal tage op, kan du tilmelde dig dette opslag under "Kurser" ved din profil", så vil du modtage en SMS som den første, når den første konference slås op.

Tak for at være en aktiv del af DASK-online.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


588 Sidevisninger