Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

Grib muligheden i september - Det er altså nu!


dask nyhed

Grib muligheden i september - Det er altså nu!

Deadline inden d. 1. oktober 2024

I september måned har du en unik mulighed med din skuespiller- eller Agentprofil

I hele september måned afholder vi vores store årlige kortfilmkonkurrence "WTA - Winner Takes All", hvor du kan producere en kortfilm med dig selv i hovedrollen og måske vinde de 25.000 kr.

Mange af vores skuespillere herinde tænker: "Det kan jeg ikke finde ud af, så det lader jeg andre om". Men det er farligt!

Det er netop nu du har muligheden for at tilbyde dig "Gøre dig lækker" overfor filmproducerende. De kan kun deltage, hvis du spiller hovedrollen i deres film.

Nu har du altså muligheden for at invitere nogen, som ellers plejer at invitere dig. Netværk går begge veje, det ser skuespillere bare ikke altid.

Med en skuespillerprofil kan du deltage med 1 film og med en Agentprofil kan du deltage med hele 2 film. Fordelen ved en Agentprofil er at alle i hele verden kan kontakte dig direkte. Det skal du udnytte. Link til din Agentprofil i forskellige facebookgrupper (Ikke statist eller skuespillergrupper) og fortæl at du er åben for et samarbejde, eller kontakt dem du har lavet film med før... Se så bliver du "Top of mind" af de rigtige årsager.

Vi giver dig en mulighed for at handle, i stedet for at vente passivt på at telefonen ringer. Du skal prioritere tiden til det. Det er nu. I september, og konkurrencen her har været varslet i et år.

Det betaler sig at vise sig frem og gøre en indsats ;-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1629 Sidevisninger