Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

SALG & FORRETNINGSUDVIKLING FOR SKUESPILLERE MED SELVSTÆNDIGE AMBITIONER


dask nyhed

SALG & FORRETNINGSUDVIKLING FOR SKUESPILLERE MED SELVSTÆNDIGE AMBITIONER

Deadline inden d. 9. oktober 2024

SALG & FORRETNINGSUDVIKLING FOR SKUESPILLERE MED SELVSTÆNDIGE AMBITIONER

DASK starter samarbejde med Danmarks største netværk for Iværksættere. Vi starter ud med et gratis introduktionsmøde torsdag den 10. oktober over Teams.

Er du skuespiller med ambitioner om at tage kontrol over din karriere og bygge din egen forretning op? Vi, Maja & Martin, har mange års erfaring med at hjælpe kreative iværksættere som dig med at skabe og udvikle en succesfuld forretning.

Maja Ørum, med en baggrund i filosofi og forretning, har siden 2008 arbejdet med undervisning, rådgivning og facilitering af kreative selvstændige.

Martin Christensen står bag Iværksætter Netværket IVN, der siden 2009 har opbygget et fællesskab af over 115.000 iværksættere online og gennem fysiske netværksevents. Med sin stærke baggrund i salg og netværk, har han støttet tusindvis af nye forretningsfolk.

Sammen tilbyder vi et online forløb, designet til dig, der er klar til at tage springet som selvstændig, hvad enten du ønsker at starte fra bunden eller udvikle en eksisterende forretning.

Til en start tilbyder vi dig 1 times gratis Meet&Greet, hvor vi forklare omkring forløbet og svare på dine spørgsmål omkring det at starte virksomhed og det sagsarbejde der naturligt følger med.

Torsdag den 10. oktober fra klokken 15.00 - 16.00 Via Teams

Vi giver dig en ÅBEN invitation via dette link: KLIK HER

Vi anbefaler at du tilmelder dig dette opslag "Under kurser" ved din profil, i Såfald vil du modtage en reminder via SMS



7 ting, du vil mestre efter vores forløb:

  • At tiltrække de rette kunder, der har brug for dine skuespillertjenester.

  • At forstå, hvordan du aktivt kan opsøge og sælge dine ydelser til nye kunder.

  • At skabe en klar og overskuelig forretningsstrategi, som er skræddersyet til dine behov og ambitioner.

  • At skærpe dit fokus og beslutte dig for, hvilke projekter du skal prioritere.

  • At bruge din tid effektivt hver uge, så du holder styr på dine daglige opgaver og mål.

  • At øge din indtjening og opbygge en forretningsmodel, der sikrer en stabil økonomi året rundt som skuespiller.

  • At kunne give dig selv mental frihed til at være til stede i dit privatliv, uden at forretningen altid fylder.


  • Vi brænder for at give dig den nødvendige forståelse for, hvordan du driver og udvikler din forretning, samtidig med at vi gør det komplekse håndgribeligt og praktisk anvendeligt. Vores tilgang er simpel: det er i omsætningen af viden og "hands-on" arbejde, at de store forandringer sker.

    Forløbets format:
    Forløbet strækker sig over 5 online møder, hvor du mellem møderne arbejder konkret med din egen forretning. Du får adgang til en række værktøjer, der kan implementeres direkte i dit arbejde som selvstændig skuespiller. Forløbet er begrænset til 20 deltagere for at sikre personlig sparring.

    Pris: 9.995 kr. pr. deltager. Dette inkluderer alle undervisningsmaterialer og værktøjer samt individuel sparring til din forretning. Du kan også tilkøbe en fysisk netværksdag, hvor du får mulighed for at mødes med de andre deltagere, udveksle erfaringer, få sparring og modtage et diplom.

    De bedste hilsner, Maja & Martin

    Maja Ørum: www.majaorum.dk

    Martin Christensen: www.ivn.dk



    Log ind for at læse mere!





    Mvh Tommy Duus

    Caster/ Branchevejleder


    670 Sidevisninger