Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

GYMNASIEELEVER TIL DRS NYE SØNDDAGSSERIE (hele landet)


dask nyhed

GYMNASIEELEVER TIL DRS NYE SØNDDAGSSERIE (hele landet)

Deadline inden d. 7. oktober 2024

GYMNASIEELEVER TIL DRS NYE SØNDDAGSSERIE (hele landet)

Til DRs nye søndagsserie “Generationer” søger vi teenagere til spille gymnasieelever i en online teams-undervisning. Series hovedforfatter er Anna Emma Haudal (som har lavet DoggyStyle)

Vi søger flere teenager til at spille gymnasieelever, som bliver undervist af deres lærer gennem Teams. Det skal forestille sig at være 2020 under corona-tiden, hvor undervisningen foregik online hjemmefra.

Vi vil derfor gerne bede dig om at sende et self-tape, hvor du filmer dig selv, mens du lader som om du modtager online undervisning. Vi vil her udvælge nogle stykker, og anvende disse indsendte self-tapes i scenen, hvor de fremgår på underviserens computer, mens han underviser.


Spillealder:
15 – 18 år

Deadline for at sende video fra din profil:
Mandag d. 7 oktober

Vi giver et honorar på 500 kr (det er også muligt at modtage gavekort)


Om generationer:
Generationer er et familiedrama, der fortæller sine karakterer igennem et krimiplot. Serien åbner med fundet af et gammelt babylig, der bliver fundet under en renovation. Her starter fortællingen om en familie, der gennem livet har båret og videregivet sine traumer uden at kende dem, og uden at forstå hvad det egentligt har gjort ved dem. Generationer er en fortælling om forløsning og transformation. Om at slippe skyld og bryde med sin skam.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1617 Sidevisninger