Arkiverede opslag

AKUTListe 4.0 for statister (December/ januar/ februar), Stor København


dask nyhed

AKUTListe 4.0 for statister (December/ januar/ februar), Stor København

Deadline inden d. 1. marts 2024

AKUTListe 4.0 for statister (December/ januar/ februar), Stor København

Læs venligst det hele igennem og tilmeld dig fra din profil, hvis du mener dette passer til dig ;-)

Over de næste 3 måneder er DASK direkte eller indirekte involveret i en række længere fiktionsprojekter, som der skal findes statister til. Vi anbefaler, at du tjekker vores oversigt over statistopgaver løbende og tilmelder dig de opslag hvor du passer ind og hvor din kalender osgå passer (Husk, du kan altid afmelde dig hvis du laver andre planer inden du bookes)


Konceptet (LÆS)

Vi søger statister (M/K/D/P i alle aldre) MED BOPLÆL i og omkring StorKBH eller som har mulighed for at være i KBH indenfor en time!

Har du en særlig mulighed for at være fleksibel i December/ januar og februar måned 2023/2024 - og vil du have mulighed for at komme på optagelse med en times varsel et sted i StorKøbenhavn (Bil, metro/ bus) Så skal du tilmelde dig opslaget her.

Skriver du dig op på vores akutliste i StorKBH vil alle statistkoordinatorer vi samarbejder med kunne få direkte adgang til listen og dermed dit telefonnr fra DASK, hvis de akut mangler statister. Dvs. at du kan få forespørgsler om statistjobs med ganske kort varsel. (Timers varsel)

Du skal derfor IKKE tilmelde dig, hvis du IKKE kan være i Stor KBH indenfor en time!!

Hvis du er på vores liste og takker NEJ til jobs 3 gange i træk vil du blive fjernet fra denne liste. I så fald er du ikke så fleksibel som det forventes.

Som med alle andre opslag kan du afmelde dig opslaget igen efter du er tilmeldt. Du kan altså tilmelde dig/ afmelde dig lige så mange gange du vil.

Normalt kan alle profiltyper ansøge vores jobs her på DASK-online, hvor vi naturligvis prioritere vores betalende brugere først, den fordel skal man have som betalende. - Akut listen her er undtaget dette princip - Alle ansøgere/ profiltyper kommer i samme gruppe og har lige stor prioritering. Har du derfor en gratis profil, kan dette også være din direkte adgang til statistopgaver ;-)

Som med alt andet statistarbejde skal du ikke forvente løn eller transportgodtgørelse, men det er vores krav til produktionen og statistkoordinatoren at der som min. er forplejning under optagelserne og en påskønnelse i form af gavekort på mellem 350-750 kr. eller et symbolsk honorar af samme størrelse, for en dags optagelser. (Påskønnelser må aldrig sidestilles med løn)

Fra 1. marts slettes akutlisten igen og en ny vil blive opdateret. Herfra vil du skulle tilmelde dig igen, hvis du i den næste perioden har tid, lyst og mulighed.


Babu... og tak herfra og fra alle landets statistkoordinatorer


Log på din profil og ansøg som anvist under "Statistopgaver"Log ind for at læse mere!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2022 Sidevisninger