Arkiverede opslag

Tivoli søger performere til Rasmus Klump (Timelønnet)


dask nyhed

Tivoli søger performere til Rasmus Klump (Timelønnet)

Deadline inden d. 22. januar 2024

Tivoli søger performere til Rasmus Klump (Timelønnet)

Har du lyst til at være en del af et sjovt og kreativt miljø og være med til at skabe hjertevarm underholdning i børnehøjde?

Rasmus Klump går og glæder sig til, at Tivoli igen slår dørene op til en fortryllende påske- og sommersæson og er godt i gang med at forberede sjov og hyggelig underholdning til Tivolis yngste gæster.

I jobbet skal du primært være dragtbærer som Rasmus Klump. Jobbet indebærer små forestillinger i Rasmus Klumps Hus samt på Plænen, meet & greet og deltagelse i diverse events i Tivoli.

Vi forestiller os, at du:

- har erfaring med at optræde, i særdeleshed for børn
- kan udtrykke dig med kropssprog
- har rytmisk sans
- har en stærk fysik og kan bære en dragt
- er maks. 170 cm. høj
- kan arbejde 4- 6 timer minimum 2–4 dage om ugen, alle ugens dage. Timerne ligger fortrinsvis i dagtimerne i hele Tivolis påske- og sommersæson.

Jobbet er timelønnet og du skal kunne deltage i både prøveforløb og forestillingerne. Forestillingerne spiller i hele Tivolis påske– og sommersæson, fra d. 22. marts – 22. september 2024. Tiltrædelse er pr. 1. marts 2024. Jobbet er tidsbegrænset og ansættelsen ophører den 22. september 2024, som er sidste åbningsdag i Tivolis sommersæson.Log ind for at læse mere!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1103 Sidevisninger