Kursus og uddannelse: (Århus) Speak- og indtalingskursus for skuespiller (17. april)


dask nyhed

(Århus) Speak- og indtalingskursus for skuespiller (17. april)

Deadline inden d. 15. marts 2019

(Århus) Speak- og indtalingskursus for skuespillere

Kun på DASK-online

Vi havde i februar 2018 vores første kursus af denne art og siden et i maj, august og november og har justeret formen i forhold til den feedback der er kommet. Vi har derfor nu færre kursister og længere mikrofontid pr. kursist.

Vi introducerer dig nu for en kursusform, som vi håber at kunne gøre til en fast del af vores koncept, ganske som med Castingfotografering, Dubbing, Online filmskuespillerskole og vores skuespilleruddannelse (DNA)

At bruge sin stemme som skuespiller kan være en god og løbende indtægtskilde for de der har evner her og ønsker at benytte denne mulighed som en naturlig forlængelse af jobbet som skuespiller. Efter kurset vil man efterfølgende råde over det materiale som man har indtalt og komme i speakerarkivet.


Om Kurset

BOOKING starter i anden uge af marts via SMS, men skriv dig på ventelisten nu. (Først til mølle, når tilmeldingen starter)

Dato i Århus/ (Adresse oplyses til tilmeldte)
Onsdag den 17. april

Fakta omkring Speak/ Indtalingskursus
Sted: Centralt KBH/ Århus
Varighed: Fra kl 16.00-18.00
Antal: 5 pers.
Niveau: Begynder/ øvede
Forudsætninger: Ingen.

Pris for gratis/ statist profiler: Kr. 800,-/pers.
Pris for Skuespillerprofiler: kr. 700,-/pers.
Pris for Agentprofiler: Kr. 600,-/pers.

Om Speak/ Indtaling
Speak/ indtaling er ikke det samme som dubbing. Det er en anden måde at bruge stemmen på og anvendes i speak/ voiceover og indlæsning af længere tekster og lydbøger

Hvilke forudsætninger kræves?
Du skal først og fremmest have en god stemme, gode læseegenskaber, og “musikalitet”. Du skal også beherske sproget, og have god diktion. Det er en fordel at kunne mestre forskellige dialekter, men også at kunne fjerne evt. dialekt. Dit stemmeregister er afgørende for diversiteten af efterfølgende jobmuligheder.

Hvad foregår der?
På kurset vil du blive introduceret til det at speake og bruge en mikrofon. Det er forholdsvis simpelt, men godt at afprøve i professionelle rammer.

Du får selv mulighed for at vælge dine tekster. På denne vis kan du få direkte værdi af kurset. Vi giver dig også en guide til hvordan du kan vælge.

Du vil have ca. 20 minutters effektiv indtalingstid delt over i 2 gange 10 minutter. Mens du venter lytter du til de andre og den instruktion de får.

Efter kurset vil dit materiale blive arkiveret hos speakerbureauet og du vil blive mailet lydfiler af alle dine indtalinger, så kan du selv vælge hvilke der skal på dit stemmereel eller hvilke filer du vil distribuere videre.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder