Audition: Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus


dask nyhed

Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus

Deadline inden d. 15. februar 2019

Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus

Bemærk: Du kan søge ALLE teaterrelaterede opgaver fra din gratis profil

Til sommer vender Det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med et actionbrag af ridderlige dimensioner. Årets forestilling tager udgangspunkt i legenden om Kong Arthur, og kommer til at udspille sig i det smukke landskab omkring Moesgaard Museum.

Her fortælles historien om tapre riddere og skønne dronningers kamp mod de onde mørke kræfter i en magisk og storslået kulisse.

KONG ARTHUR er et højspændt drama med drabelige slag og fortryllende underholdning i det helt store format, og til at skabe den helt rette teatermagi på scenen, søger vi dygtige og engagerede statister.

FRIVILLIG STATIST I KORET
Lige nu søger vi 30 korsangere, som skal være med i Kong Arthur. Som en del af Søkoret synger du de smukke sange, der er blevet komponeret til forestillingen. Søkorets sange er med til at skabe den fantastiske stemning under forestillingen og er derfor en meget vigtig brik i stykket.

Sangene synges med en teknik i stil der kunne minde om samisk yoik og bulgarsk folkemusik. Det lyder fantastisk! Vi tilbyder dig gratis øvegange med professionel korleder hver onsdag fra uge 6 til uge 16, så du kan lære sangene.

Fra uge 17 til uge 20 er der prøver på Moesgaard, hvor vi sammen med de andre statister øver forestillingen igennem.

Der er premiere på forestillingen den 22. maj og sidste forestilling spilles den 29 juli.

FRIVILLIG STATISTROLLER
Som frivillig statist kommer man til at medvirke på scenen. Vi skal bruge et bredt udsnit - blandt andet søger vi statister til rollerne som: godtfolk og gøglere, korsangere, motorcross kører, fægte- og kampstatister.

Vi opfordrer alle, der har lyst og tid til at være med, til at kontakte os. Det er ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring, for at kunne være med.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder