Casting: Stemmecasting/ Lydbog søger skuespillere mellem 40-50 år, Fredensborg


dask nyhed

Stemmecasting/ Lydbog søger skuespillere mellem 40-50 år, Fredensborg

Deadline inden d. 1. februar 2019

Lydbog søger stemmer 40-50 år. Opgaven er ulønnet.

Optagelserne kommer til at foregå i Fredensborg og vil vare i ca. 1,5 time.

Lydbogen FYR søger mandlige og kvindelige stemmer i alderen 40-50 år. Lydbogen FYR er en ungdomslydbog som foregår over to somre på Bornholm. Den skal offentliggøres på flere sociale streamingtjenester som bl.a. ITunes, SoundCloud og YouTube.

Teaser:
For veninderne Julie og Sofie, har det været et turbulent år. De er blevet adskilt, da Sofie er flyttet til Jylland. For at genforenes tager de to i forældrenes sommerhus på Bornholm for at holde en stille ferie. Der hærger en drabsmand i Danmark men på Bornholm kan der jo ikke ske noget....

Med er blandt andet Mia Helene Højgaard fra Badehotellet og Josephine Chavarria Højbjerg fra julekalenderen Tinkas Juleeventyr og Vi Unge serien Første Gang.

Hvem er vi?
Vi er en lille gruppe som brænder for at fortælle historier. Vi har fortalt historier i en årrække på sociale medier og har blandt andet i dag 67 tusinde visninger på en kortfilm fra 2017.

Bemærk: Producenten her har adgang til vores speaker- og indlæsningsarkiv som du kan finde under "castings" når du er logget på din profil. Ønsker du at ansøge, skal du ansøge ad denne vej som er beskrevet her.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder