Statist: VIL DU VÆRE MED I KUNSTFILM AF JESPER JUST? KBH


dask nyhed

VIL DU VÆRE MED I KUNSTFILM AF JESPER JUST? KBH

Deadline inden d. 21. februar 2019

VIL DU VÆRE MED I KUNSTFILM AF JESPER JUST? KBH

Den verdensberømte kunstner Jesper Just laver en ny performanceinstallation på Teater Republique. De har brug for dig som statistpublikum til filmoptagelser.Performanceinstallationen hedder CADAVRE EXQUIS og vil bestå af video og live performance. Filmoptagelserne vil blive brugt i den færdige forestilling og senere klippet til en kunstfilm, der vil blive vist på udstillinger rundt om i verden.

Statistpublikummet bliver filmet og kommer til at være i billedet sammen med de tre skuespillere på scenen. Som statistpublikum vil du blive bedt om at gøre forskellige ting, bl.a. græde, klappe, grine, huje, holde eller ryge en filmcigaret/urtecigaret, følge efter en skuespiller på scenen eller slæbe en skuespiller af scenen.Hvornår: torsdag d. 21 februar kl. 09:00-15:00

Adresse: Revolver på Republique, Østerfælled Torv 34, København ØVi kan ikke tilbyde forplejning på dagen, men som tak for hjælpen vil du få 1 billet til den færdige forestilling samt 2 billetter til forpremieren på forestillingen Shakespeare in Love på Østre Gasværk Teater.TILMELDING: tilmeld dig hos forestillingsleder Mia Luise Heide, ved at skrive navn, mailadresse og telefonnummer til hende på mihe@osterbroteater.dk senest onsdag d. 20. februar. Bemærk, at du først er tilmeldt, hvis du modtager en bekræftende mail.

Du kan læse mere om CADAVRE EXQUIS her: https://www.osterbroteater.dk/forestilling/cadavre-exquis/

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder