Statist: DR1s nye søndagsserie: Grænseland søger nu statister! (Hele landet)


dask nyhed

DR1s nye søndagsserie: Grænseland søger nu statister! (Hele landet)

Deadline inden d. 1. april 2019

DR1s nye søndagsserie: Grænseland søger nu statister! (Hele landet)

DR søger mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser, fra hele landet, til DR1s nye historiske dramadokumentariske serie.

”Grænseland” er en historisk dramadokumentar på 4 afsnit, der i samme stil som ”Historien om Danmark”, skal formidle Danmarks historie, denne gang med særlig fokus på Sønderjylland og årene 1840-1920.

Serien skal sendes i foråret år 2020, 4 søndage i træk, på DR1 klokken 20:00.

”Grænseland” bliver en fortælling, der foldes ud gennem dramatiske rekonstruktioner, og dertil skal vi bruge en masse medvirkende, som er friske på at iføre sig flotte, historiske kostumer, og være med til at fortælle vores fælles historie.

Vi skal både formidle spektakulære historier om krig, konger og kærlighed, men også formidle historier om mere almindelige folk i perioden

Vi søger både mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser, fra hele landet, til både små og store statistroller.

Vi filmer i forskellige intervaller fra start april 2019, frem til og med november 2019.

Derfor er der mulighed for at blive kontaktet angående medvirken i serien, i hele denne periode.

Statistopgaverne vil typisk blive belønnet med gavekort, og i nogle tilfælde vil der være større, honorarlønnede opgaver. Derudover sørger vi for forplejning under optagelserne.

Så synes du, det er spændende at være foran kameraet? Og kunne du tænke dig at komme med bag kulissen, og være med, når ”Grænseland” ruller over skærmen?

Så skal du tilmelde dig dette opslag!

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder