Casting: 10 kortfilm søger ungdomsskuespillere, Hele landet/ lønnet


dask nyhed

10 kortfilm søger ungdomsskuespillere, Hele landet/ lønnet

Deadline inden d. 25. marts 2019

Jobopslag – Visualiteket

Lønnet: Erfaren skuespillere søges, både dreng og pige, til udfordrende kortfilm for børn og unge med autisme.

Projektet består af 10 kortfilm, der skal præsentere og sætte ord på en række situationer som kan være vanskelige at tackle for børn og unge med diagnosen autisme eller med andre socialkognitive udfordringer. Vi vil producere et redskab til børn/unge, til henholdsvis at støtte og guide dem i at genkende og håndtere de problematikker der kan opstå i uvante sociale situationer.

Filmene i denne omgang, vil omhandle seksualitet og adfærd i det offentlige vs. i det private rum, ens personlige grænser, hvordan man undgår at overskride andres grænser, samt respekt for både egen og andres krop. Der er i forvejen produceret 28 film, men med andre tematikker. Filmene er derfor en del af et større projekt.

Der indgår udfordrende scener om emner som ”Samtykke” og ”nøgenbilleder”. Eksplicit nøgenhed er ikke en del af filmene. Filmene behandler derfor et – for nogle – svært emne, hvorfor det er vigtigt at have dette for øje, hvis du ønsker at medvirke.

Til filmene søger vi to hovedpersoner:

- Pige med playing age 16-20 år.
Ingen krav til udseende. Erfaring kræves.

- Dreng med playing age 16-20 år.
Ingen krav til udseende. Erfaring kræves.

Instruktør: Mette Føns
Sted: optagelserne vil foregå i Aarhus og omegn.
Løn: Projektet er lønnet.
Tid: Det drejer sig om 1-2 optage dage pr person.
Periode: optagedagene, vil være 1-2 dage i perioden fra d. 25/03 - 05/04.

Profilerne bedes oplyse om erfaring, vedhæfte billede og kort præsentationsvideo for at komme i betragtning til endelig casting.

Da der ikke bliver afholdt fysisk casting, bedes profilen også tilsende en casting video, materialet til denne vil blive udleveret på mail.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bemærk: Har du en AgentProfil med en præsentationsvideo (Ny) på din profil er alt du skal gøre blot at linke til din AgentProfil i den mail du sender ;-)

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder