Casting: Kortfilm søger skuespillere, hvidovre


dask nyhed

Kortfilm søger skuespillere, hvidovre

Deadline inden d. 1. maj 2019

Kortfilm baseret på en virkelig historie, som forsøges rekonstrueres.

Vi er 4 piger fra hvidovre gymnasium, Caroline, Caroline, Sabrina og Olympia, som lige nu er i gang med vores årsproduktion i mediefag på A-niveau. Til dette søger vi 3 ambitiøse skuespillere.

Da de 3 medvirkende skal spille familie, er det vigtigt for os, at de nogenlunde ligner hinanden, enten på hårfarve eller nogenlunde samme træk i ansigtet (fregner, samme øjenfarve osv.).

Produktionen bliver en rekonstruktion baseret på en sand historie fra min egen (Sabrina) venindes historie om hendes mor, som valgte i efterået 2018 at tage sit eget liv. Denne kortfilm skal sætte fokus på problemet om at føle sig forladt og alene efter sådan en tragisk situation, og vores skuespillere skal derfor ikke være bange for at vise følelser foran kameraet.

Der bliver filmet i uge 17+18, hvor vi indbyrdes finder ud af filmedage. Tidsrummet for optagelserne kommer til primært at ligge om dagen, men vi har brug for en enkelt scene, der filmes om aftenen.

Det er ikke et betalt job, og det er altså en hel frivillig deltagelse, af egen lyst! Men vi sørger selvfølgelig for noget mas, og transport til og fra, alt efter aftale. Derfor er det også vigtigt, at vores medvirkende bor omkring København, da optagelserne primært filmes i Hvidovre.

Hvis dette lyder interessant for dig som har lyst til et ekstra lille spillejob af egen ren lyst, så send en besked med oplysninger om jer, og hvorfor lige netop DU, skal medvirke i vores film. Vi ser utroligt meget frem til at arbejde med nogle ambitiøse skønne mennesker, og vi lover 100% nogle fede dage.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder