Casting: CastSelv DM 2019 (Nu med Jury)


dask nyhed

CastSelv DM 2019 (Nu med Jury)

Deadline inden d. 1. maj 2019

CastSelv DM 2019 (Nu med Jury)

Fra 1. maj til 1. juni afholder vi atter CastSelv DM herpå DASK-online

Vi anvender vores CastSelvsystem til stort set al vores casting herpå DASK-online. Har du en Skuespillerprofil eller en Agentprofil er det af største vigtighed at du får afprøvet formen, så du er klar til rollen når den kommer.

Selftape er en disciplin, ganske som at gå til fysiske castings. Selftape/ CastSelv bliver i højere grad normen og indenfor ganske få år vil langt, langt, langt de fleste castings foregå på denne måde. Hvis du vil lande roller i fremtiden, skal du mestre denne del ellers går rollerne bare til nogle andre. Jo før du kommer med på vognen, desto bedre vil du blive. Vi har stadig medlemmer som har været ved os igennem mange år som ikke endnu har prøvet at lave en CastSelv... Nu er chancen der


Sådan foregår CastSelv DM

- 1. maj stiller vi en opgave via vores CastSelvsystem, som alle vores Skuespiller- og Agentprofiler får adgang til at løse. (Gratis deltagelse)

- 1. juni lukkes der for indsendelser

- Alle der deltager med en CastSelv, bliver selv dommere i kampen om at finde vores vinder. Alle deltagere får adgang til vores CastSelvsystem og kan derved se hvordan konkurrenterne har løst samme opgave og give deres stemme.

- De 5 videoer der modtager flest stemmer fra vores deltagere, vil gå videre til vores jury som vil afgøre hvem der bliver CastSelv DM vinder 2019

- Vinderen af CastSelv DM vil modtage et diplom, samt visning af CastSelv for alle brugere af DASK-online, medlemmer som producerende. Herfra siden, via vores facebookgrupper og via vores nyhedsbreve til både brugere og producerende.

- Desuden modtager vores vinder et gratis kursus til en af vores 3 jurymedlemmer efter eget valg

Vores jury er:
Emma Balcázar: er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole (2001-2005) og har en bachelor i film- og medievidenskab med tilvalg i dramapædagogik fra Københavns universitet (1997-2001). Siden 2005 har hun undervist skuespillere i filmskuespil på Den Danske Filmskole, Dansk Skuespillerforbund og på Statens Scenekunstskole i København, skuespillerskolerne i Odense og Århus samt Statens Scenekunstskoles efteruddannelse (alle nu Den Danske Scenekunstskole). Siden 2013 har hun varetaget undervisning i faget filmskuespil på DDSKS København.

Emma har netop afholdt kursus for DASK folket og vi satser på at afvikle endnu et kursus til september i KBH

Martin Strange Hansen: Uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2001. Hans afgangsfilm "Når lysterne tændes" blev i 2002 belønnet med en Student Academy Award (en Baby-Oscar) som bedste udenlandske filmskolefilm. Hans næste film "Der er en yndig mand" blev i 2003 hædret med en Oscar for bedste kortfilm.

Strange-Hansen stod i 2008 bag Danmarks første webisode/mobisode tween-animationsserie "Pinly & Flau" - i alt 9 film produceret direkte til mobiltelefoner. Siden 2010 har han været formand for Danske Filminstruktører.

Vi er i støbeskeen med et kursus afholdt af Martin til efteråret 2019 i det Nordjyske

Jørn Faurschou: debuterede i 1995 som instruktør med Danmarks første sci-fi film, den "Bodil" og "Robert"-vindende thriller "Farligt venskab", og har siden instrueret Danmarks første børneactionfilm, den succesfulde og prisvindende børnefilm "Albert".

I slutningen af 90erne blev han freelance ansat på DR-Drama og instruerede flere afsnit af TV-serien "Taxa". I 2001 var Jørn Faurschou konsulent og instruktør på tv-serien "Rejseholdet", hvor et af hans afsnit vandt DR-Dramas første Emmy Award i New York. Nogle år efter var han igen med til at vinde en Emmy Award til Danmark med tv-serien "Ørnen".

Samme år blev han headhunted af et svensk produktionsselskab til at instruere og konceptuere Skandinaviens dyreste tv-serie, en 12 episoders filmserie om den svenske kriminalbetjent Wallander

Jørn har igennem det sidste års tid arrangeret rejser til Hollywood for skuespillere fra DASK-online. Du kan læse mere om disse rejser under "Kurser".

Jørn planlægger at afholde weekendkursus i Odense til efteråret vores DASK brugereDu kan skrive dig op til vores CastSelv DM ved at tilmelde dig opslaget her fra din profil. Når vores DM starter og opgaven stilles vil du som den første modtage en SMS og få fordelen ved at være den første som informeres.

Tilmeld dig nu ;-)

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder