Casting: Filmfestivalen Guldægget 2019 søger 3 skuespillere til Manus Reading


dask nyhed

Filmfestivalen Guldægget 2019 søger 3 skuespillere til Manus Reading

Deadline inden d. 4. maj 2019

Filmfestivalen Guldægget 2019 søger 3 skuespillere til Manus Reading

Så sender vi et kald ud til alle skuespillere med en drøm om det store lærred. SDUs Filmfestival Guldægget arrangere i år: Manuskript pitch & readings.

Dvs. manusforfatter har skrevet en scene, som du som skuespillerelev, giver liv. Det foregår ved en åben reading-workshop d. 4. maj kl. 11-13 i U130 på SDU. Der vil være op til 10 reading. Et dommerpanel vælger de to bedste ud, som går videre til aftenens store Guldægget show, hvor endnu en reading på scenen foran publikum afgør, hvem der løber med prisen for årets "Script Pitch & Reading Prize".

Kravene for at deltage er følgende:
• Alle kan deltage uanset køn og alder
• Du er god til at improvisere, eftersom der vil være meget lidt forberedelse – Til anden reading under selve Festivalen vil der være mere forberedelsestid med forfatterne


Fordele for dig der deltager
• Guldægget er et sted for unge filmskaber til at komme sammen og skabe kontakter – det vil derfor være stor mulighed for dig som skuespiller at skabe et netværk til fremtidige filmprojekter.

Dommerpanelet har fagkoordinator Heidi Philipsen fra Manuskriptudvikling SDU i spidsen og består af yderligere to manuskompetente medlemmer.
Skuespillerne vil få billetter til årets Guldægget om aftenen (med start 14.30), men hvis de vil deltage i Guldæggets afterparty koster det 50 kr. Guldæggets middag er ligeledes ikke gratis. Readingen kan forvente at være først i programmet (ca. 16-17 tiden). Det er her du får lejlighed til at tale med manuskriptforfatterne om justeringer inden reading nr 2.

Guldægget bliver livestreamet og båndet, så du får lejlighed til at se dig selv på scenen eller bruge det i fremtidige ansøgninger.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder