Casting: SERIE LEDER EFTER BODYBUILDER (BETALT) (Jylland)


dask nyhed

SERIE LEDER EFTER BODYBUILDER (BETALT) (Jylland)

Deadline inden d. 3. maj 2019

SERIE LEDER EFTER BODYBUILDER (BETALT) (Jylland)

Vi er pt i fuld gang med forberedelserne til optagelserne af en ny tv-serie. Til nogle optagelser allerede i næste uge, den 3/5, 6/5 og så igen den 29/5, mangler vi en jysktalende mandlig bodybuilder/stærk mand i alderen 20-50 år. Rollen har enkelte replikker og vi aflønner med et samlet honorar på 2000 kroner, plus man naturligvis blive krediteret i rulleteksterne.

Vi skal optage i Horsens. Man behøves ikke at være nogen trænnet skuespiller, det handler mest af alt om at have modet og lysten til at prøve at lave film.

OM SERIEN
Serien foregår i det sprudlende e-sports-univers og er en sjov fortælling om den kvindelige gamer Sandra, der forsøger at begå sig i en mandsdomineret verden.

Serien er som udgangspunkt en online serie, men den produceres for TV2s regionalstationer som led i en ny strategi, hvor de forsøger at nå den unge målgruppe. Vi ved dog godt at vores målgruppe på 11-30 år er at finde online, så derfor har vi valgt at ligge serien gratis ud på YouTube dagen efter et afsnit er sendt på flow tv, for at få så meget eksponering som muligt.

Desuden har vi 3 af landets største YouTubere på rollelisten (Morten Münster, Albert Dyrlund og Casper Harding) og deres publikum ligger allerede og florerer rundt på YouTube, og vil derfor give ekstra trafik til serien. Endvidere skal disse i et halvt år indgå i diverse marketingsfilm som promoverer serien.

I fortællingen følger vi to gamerhold, de gode: GG Horsens og de onde: Team Bad-@SS. På det gode hold befinder der sig blandt andet Julie Zangenberg, Thomas Ernst og træner Jonas Schmidt. På det onde hold befinder sig blandt andet de tre YouTubere og træner Andreas Bo.

Derudover vil der være 2 kommentatorer som også er en hel del med i serien og Sandras mor og far spillet af Sofie Stougaard og Anders Brink Madsen.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder