Statist: STATISTER OG SKUESPILLERE SØGES TIL SCENE MED ET STORT E-SPORTS-EVENT, Horsens


dask nyhed

STATISTER OG SKUESPILLERE SØGES TIL SCENE MED ET STORT E-SPORTS-EVENT, Horsens

Deadline inden d. 17. maj 2019

STATISTER OG SKUESPILLERE SØGES TIL SCENE MED ET STORT E-SPORTS-EVENT, Horsens

Du kan ansøge direkte fra din gratis profil

Vi er pt i fuld gang med forberedelserne til optagelserne af en ny tv-serie. Til nogle optagelser fra den 13. maj til og med den 17. maj leder vi efter en masse mennesker som har lyst til at fungere som et stort e-sportspublikum. Man behøves ikke at kunne være med alle dage, men jo flere dage man kan være med, jo større er chancen for at få små taleroller.

Vi skal optage i Horsens alle dagene.

Produktionen er NO-Budget, så vi kan desværre ikke påskønne din medvirken med andet end forplejning. Vi garantere tilgengæld en både sjov og hyggelig oplevelse for alle og håber du har lysten.

OM SERIEN
Serien foregår i det sprudlende e-sports-univers og er en sjov fortælling om den kvindelige gamer Sandra (Julie Zangenberg), der forsøger at begå sig i en mandsdomineret verden. Hun er et kæmpe Counter-Strike-talent, men det er ikke altid nemt, når man er pige - og slet ikke når man burde have fokus på sine kedelige jurastudier. Vi følger de to konkurrerende gamerhold, de gode: GG Horsens og de onde: Team Bad-@SS. På det gode hold befinder der sig blandt andet , skuespillerne Thomas Ernst og Jonas Schmidt. På det onde hold møder vi YouTuberne Morten Münster, Albert Dyrlund og Casper Harding, samt skuespiller Andreas Bo. Sammen med Team GG må Sandra bekæmpe fordommene og ikke mindst hendes forældres (spillet af Sofie Stougaard og Anders Brink Madsen) mange forventninger til hendes "normale" fremtid.

Serien produceres for TV2s regionalstationer, som led i en ny strategi, hvor de forsøger at nå en yngre målgruppe.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder