Audition: Performancegruppen SIGNA søger performere, Århus/ Lønnet


dask nyhed

Performancegruppen SIGNA søger performere, Århus/ Lønnet

Deadline inden d. 10. maj 2019

Performancegruppen SIGNA søger performere, Århus/ Lønnet

SIGNA har med sine altomsluttende paralleluniverser etableret sig som et af de største navne på performance-scenen både herhjemme og internationalt.

Nu er gruppen tilbage i Danmark for første gang i 4 år og søger nye performere til deres næste performance i Aarhus, som vil finde sted over sommeren og efteråret 2019. Performancen vil primært foregå på dansk.

SIGNA har siden 2001 skabt stedspecifikke, immersive og interaktive performance-installationer, hvor publikumsdeltagere ikke blot udforsker de omfattende scenografiske installationer, men også påvirker og interagerer med dem og performerne direkte. Performance-installationerne spiller ofte non-stop over flere dage. Den altomsiggribende scenografi er kendetegnet ved en ekstraordinær detaljerigdom, som forstærker deltagernes immersive oplevelse. Rammen bidrager til dybe, transformerende oplevelser for både publikumsdeltagere og performere – og ikke mindst komplekse og autentiske universer.

Som udgangspunkt skal man have tid på de ovenstående dage, men vi kan godt acceptere fravær i begrænset omfang såfremt det aftales på forhånd.

Det er en fordel at kunne forstå engelsk, da der er en del udlændinge på produktionen, men man behøver ikke at kunne tale det formfuldendt. Vi spiller normalt på enten engelsk eller tysk, og derfor nævner vi her, at der i denne omgang også vil blive spillet på dansk, da det ikke vil være en selvfølge for de, som kender os.

Erfaring ikke er nødvendigt, og at vi søger alle aldre (over 18) og typer.

Som ny performer får man et honorar på 5000, - samt fuld forplejning på prøve- og spilledage. Vi kan tilbyde logi på spillestedet i hele perioden.

Der vil være prøve- og spilletid i både hverdage og weekender. I prøveugerne prøver vi fra mandag til lørdag:

Rehearsals:

Calendar weeks 26, 28, 31, 33 (Monday: 12.00 - 17:00, Tuesday - Saturday: 10:00 - 17:00)

End rehearsals take place from 22nd to 28th of August

Premiere: 30st of August


Playing days (12 hour performances):

30st of August - 1st of September.

4th - 8th of September.

12th - 15th of September.

19th - 22nd of September

26th - 29th of September

Som udgangspunkt skal man have tid på de ovenstående dage, men vi kan godt acceptere fravær i begrænset omfang såfremt det aftales på forhånd.

Skriv til: casting@signa.dk hvis du er interesseret i at deltage som performer. Herefter vil du modtage et autosvar med flere informationer og detaljer.

Auditiondagen er d. 19/5

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder