Statist: Periodespillefilm søger statister (Linieup), KBH


dask nyhed

Periodespillefilm søger statister (Linieup), KBH

Deadline inden d. 20. juni 2019

Space Rocket Nation og Anders Refn søger statister i alle aldersgrupper til spændende filmoptagelser, KBH

Der søges i perioden maj og juni efter børn og unge, modne og ældre til en lang række scener på forskellige datoer med optagelse omkring København

Vi samler her et arkiv som statistkoordinatoren kan plukke i til de dage hvor der mangler "de helt rigtige" statister. Vi laver Linieup på denne vis, da opslag ikke altid er den mest effektive måde at finde statister på, da det jo også fordre at de rigtige ser opslaget.

Når linieup ligger over længere tid, er der også flere der ser opslaget og tilmelder sig ;-)


Igennem en familie og forholdet imellem en far hans søn beskrives de dilemmaer, den danske befolkning stor overfor under besættelsen. Faderen, en succesrig ejer en stor elektronikfabrik, prøver ligesom regering, landbrug og industri at fa? det bedste ud af situationen for at ”holde hjulene i gang”. Men dette fører ham ind i et problematisk samarbejde med besættelsesmagten. Hans søn, derimod, reagerer imod den tiltagende undertrykkelse og forfølgelse af jøder og kommunister ved at blive radikaliseret og tilslutte sig den gryende modstandsbevægelse.

Igennem disse hovedkarakterer og en bred vifte af bi karakterer tegnes et dybere og mere multifacetteret billede af den mest problematiske æra i nyere dansk historie.

Da der er tale om en periode film er der visse begrænsninger for om du kan medvirke i forhold til dit eksisterende look, og grundet de originale kostumer ogsa? i forhold til din kropsbygning. Derfor:

• Ingen synlige piercinger i ansigt eller tatoveringer pa? hals, hænder og ansigt.
• Ingen sjove ha?rfarver og/eller lyse striber.
• For kvindernes vedkommende ingen korte frisurer.
• Mænd skal være indstillet pa? at fa? ha?ret trimmet til en chic 40’er frits.
• Og pga. originale kostumer fra 40erne sa? kun kropsstørrelse medium til large.

Ud over en spændende dag hvor vi sammen rejser tilbage i tiden i sjovt og interessant selskab med forplejning pa? dagen, kan vi påskønne din medvirken, med 2 biografbilletter pr. person.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder