Andet: CastSelv DM votering 2019


dask nyhed

CastSelv DM votering 2019

Deadline inden d. 1. januar 2019

Kære CastSelv DM deltager 2019

Allerførst tak fordi du tog udfordringen op med overhovedet at deltage i vores CastSelv DM. Det er bestemt ikke lige let og sin sag af mange, mange årsager.

Men vi kan ikke understrege vigtigheden nok. Mange roller, ja alle roller, vil om ganske få år blive fundet ad denne vej. Ikke at den fysiske casting ikke findes, det gør den bestemt... Men den vil først indfinde sig i de sidste dele af castingen. Så før du kommer dertil, skal du igennem en række selftaperunder. (Pre-casting) Og øvelse gør mester, så simpelt kan det siges.


Leg caster for en dag
Den store fordel ved at medvirke i CastSelv DM er at du får adgang til alle de andre indsendte CastSelv indsendelser. Nu har du chancen for at lege caster for en dag.

"Hvem ville lande rollen, hvis du skulle vælge"?

Du modtager via SMS en kode. Med denne kode kan du logge dig ind som producerende via DASK-online og har adgang til alle CastSelv DM 2019 indsendelser

Her kan du se og bedømme andre, som har haft 100% samme opgave som dig.

Hvordan har de fortolket opgaven? Hvordan har de grebet den an? Hvad er deres historie? Hvordan er tiden disponeret? Bruges tiden på at etablere scenen, på historien... eller på afviklingen?

Du får her indblik i hvor forskellig den samme scene kan fortolkes, men vigtigst... Du kan lære utrolig meget af at betragte andre. Så prioriter tid til det!


Vurderingen
Kig alle Videoer igennem og stil dig selv spørgsmålet: Forstår jeg den historie som vil fortælles? Hvad ligger der bag orderne, og hvad siges der i den anden ende af røret?

Er optakten inden røret tages en medspiller til at forstå samtalen og bekræfter reaktionen når samtalen er slut, historien. Gør den det, er der helhed i spillet.

Bemærk: At jo flere gange du gennemser videoerne, desto flere nuancer får du med i spillet og i historien. Alt sammen du lære noget af at se. Gør dig dine egne betragtninger, de er GULD for dig næste gang du skal lave selftape og dermed tættere på rollen ;-)


Sådan afgiver du dine stemmer
Inden mandag den 10. juni klokken 23.59 skal du have afgivet dine 5 stemmer.

Du skal sende dine stemmer til mailen : info@dask-online.dk med "Afstemning" i emnefeltet.

List den CastSelvvideo (navn) du synes bedst om som nr 1-5.

Dem du stemmer på får henholdsvis 5 til 1 stemmer. ( Din nr 1 får 5 point osv.) De 5 videoer der får flest stemmer, sendes til bedømmelse hos vores fagjury, som afgøre hvilken skuespiller der vinder CastSelv DM 2019.

Vi forventer at have fundet en vinder inden Sankt Hans den 23. juni.

Se Koden i din SMS og start din votering

Tak for dit bidrag! ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder