Audition: Vi søger performere til aktivitetsafdelingen i Lalandia Billund/ Lønnet


dask nyhed

Vi søger performere til aktivitetsafdelingen i Lalandia Billund/ Lønnet

Deadline inden d. 1. juli 2019

Elsker du at synge og være på ?

Vi søger performere til aktivitetsafdelingen i Lalandia Billund

Aktivitetsafdelingen varetager de samlede aktiviteter i Lalandia, hvor der bydes på en lang række sports- og aktivitetsmuligheder for børn og voksne, såvel indendørs som udendørs. Fokus er på aktiv ferie med en mangfoldighed af muligheder: bowlingcenter, sportshal, fitness, minigolf, legeland, underholdning m.m.

Lalandia Billund søger performere til et sjovt og alsidigt arbejde, hvor der i høj grad er gæstekontakt.

Vi søger sangere med rytme i kroppen til at spille face-characters og være dragtbærere og performere til diverse børne-shows i Lalandia. Hvert show er af ca. 20 minutters varighed og de består af alt fra mini-musicals til familie-karaoke. Udover de almindelige børneshows er der dinnershow om lørdagen og i industriferierne. Dinnershow, består af 3 sang- og dansenumre og en dans man opfører med børnene.

En stor del af jobbet er også at mødes med børnene – enten som dig selv, en face-character eller dragtbærer - derfor er det er en stor fordel at være god til børn.

Din profil:

Du har talent, udstråling og kan synge og danse. Du er udadvendt og elsker at optræde og ”være på”.
Arbejdstiderne er primært fra sidst på eftermiddagen og aften og fordelt på alle ugens dage og weekender. Du arbejder sammen med en anden, og vagterne deles mellem to teams.
Du vil blive en del af et dygtigt og meget engageret team, hvor du også får god mulighed for personlig udvikling. Der vil være mulighed for arbejde både i hverdage og i weekender, men specielt i ferier er der god mulighed for at tjene lidt ekstra til studiet eller andet.

Ansøgning:

Lyder ovenstående som et job for dig, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi ansætter løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder