Statist: Statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland


dask nyhed

Statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland

Deadline inden d. 30. august 2019

Statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland

DR1’s nye søndagsserie ”Grænseland” søger mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre, til både små og store statistroller, til 3 dages optagelser i Bandholm på Lolland.

Du kan søge direkte fra din gratisprofil – og kun på DASK-Online!

Børn under 15 år skal ledsages af en forældre eller begge, som også skal godkendes i forhold til kostyme mv. (Hver ansøger bedes derfor lave hver deres profil (med forskellig mailadresse) og ansøge herfra, så vi har billeder og data på alle...

I uge 35 kommer ”Grænseland” serien 3 dage til Bandholm på Lolland, og skal filme en række spændende scener. Vi skal blandt andet lave en stor scene på Bandholm Station Museumsbane, som omhandler de soldater der blev sendt afsted i 1. Verdenskrig, i 1914. Derudover skal vi også lave nogle store scener, der omhandler at soldaterne vender hjem fra krigen, i 1918.

Optagelserne finder sted følgende dage og tidsrum:
Onsdag d. 28/08/2019 i tidsrummet ca. mellem 08:00-18:00
Torsdag d. 29/08/2019 i tidsrummet ca. mellem 08:00-18:00
Fredag d. 30/08/2019 i tidsrummet ca. mellem 08:00-17:00

Alle dage filmer vi på Bandholm Station Museumsbane, i Bandholm. Tidsrummene kan variere, og eksempelvis blive mindre, alt efter statistrollen, men det er indenfor ovenstående tidsrum at vi filmer på dagene.

Nærmere info om optagedagene gives pr. telefon.

Som tak for dagen (påskønnelse), gives gavekort til Salling Group (Føtex, Netto, Bilka, Carls Jr. & Starbucks) af varierende størrelser, og i nogle tilfælde honorarlønnede opgaver, samt mad, forplejning og en rigtig god oplevelse iført flotte, autentiske kostumer!

Tilmeld dig kun dette opslag, såfremt du kan nogle af disse dage, og i de givne tidsrum. Du må meget gerne angive i kommentarfeltet, hvilke dage du kan.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder