Statist: HASTER Mandlige statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland


dask nyhed

HASTER Mandlige statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland

Deadline inden d. 28. august 2019

HASTER Mandlige statister søges til DR serie, Bandholm, Lolland

DR1’s nye søndagsserie ”Grænseland” søger mænd i alle aldre, som skal danne et kor med korsangere til 1 dags optagelse i Bandholm på Lolland.

Optagelserne finder sted følgende dage og tidsrum:
Torsdag d. 29/08/2019 i tidsrummet ca. mellem 07:00-18:00

Nærmere info om optagedagene gives pr. telefon.

Det er ikke vigtigt at du kan synge godt - men til gengæld er det et kæmpe plus hvis du kan være med til øve-dag d. 22/08 og d. 28/08 om aftenen ved Maribo. Hvis ikke du kan det, så søg endelig alligevel.

Du kan søge direkte fra din gratisprofil – og kun på DASK-Online!

I uge 35 kommer ”Grænseland” serien 3 dage til Bandholm på Lolland, og skal filme en række spændende scener. Vi skal blandt andet lave en stor scene på Bandholm Station Museumsbane, som omhandler de soldater der blev sendt afsted i 1. Verdenskrig, i 1914. Derudover skal vi også lave nogle store scener, der omhandler at soldaterne vender hjem fra krigen, i 1918.

Som tak for dagen (påskønnelse), gives gavekort på 500.- til Salling Group (Føtex, Netto, Bilka, Carls Jr. & Starbucks) samt mad, forplejning og en rigtig god oplevelse iført flotte, autentiske kostumer!

Tilmeld dig kun dette opslag, såfremt du kan d. 29/08 og øvedagen d. 28/08. Du må meget gerne angive i kommentarfeltet "kor"

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder