Andet: Foredraget om skuespilleragenturer og efterfølgende netværksmulighed


dask nyhed

Foredraget om skuespilleragenturer og efterfølgende netværksmulighed

Deadline inden d. 1. januar 2019

Vel mødt ;-)

Foredraget om skuespilleragenturer og efterfølgende netværksmulighed tirsdag den 27. august starter kl 16.30 sharp. Kom derfor gerne i god tid, så foredraget ikke forstyrres.

Vi åbner dørene klokken 16.00 ??

Adressen er:
Cock's & Cows Prags Blvd
Amagerbrogade 37, 2300 KøbenhavnNår man møder til et foredrag/ netværksarrangement som det du skal til på tirsdag, bestemmer du i hovedreglen selv hvad og hvor meget du tager med dig hjem.

Nogle møder op og ser hvad der sker og hvad der bliver talt om… og ser hvem ellers der kommer. Andre har undersøgt Agentmarkedet i Danmark og I udlandet og har skrevet en række spørgsmål ned som de gerne vil have svar på til foredragsholderen og evt. drøfte med andre efter foredraget.

Begge typer er vigtige at have repræsenteret for at et arrangement som dette får den rette dynamik. Er den ene type meget mere repræsenteret end den anden, får arrangementet enten en meget stram struktur eller en meget løs struktur. Det skal helst være midt imellem… men det kan man bare ikke bestemme på forhånd.

Gør op med dig selv, hvilken type du er i denne sammenhæng? Er du enten eller, eller er du en mellemting? Er der nogle ting du brænder for at få svar på, så skal du stille spørgsmålene ;-)

TIP: Skriv ikke noter under foredraget, men lyt. Direkte noter er referat, som kan være anvendelige i nogle sammenhænge.

De bedste noter er dem du skriver når du er kommet hjem. Indirekte noter er refleksioner, disse noter har langt mere dybde og perspektiver.

I dagene efter vil jeg super gerne læse dine noter, hvis du giver mig lov? ;-)


Netværksarrangementet

Der er skrevet tykke bøger om hvordan man bliver en god netværker. Har selv forsøgt at at tygge mig igennem flere, men det bliver sgu for højtflyvende og teoretisk for mig. Derfor tager jeg udgangspunkt i mine 20 års praktiske erfaringer i stedet.??

Lad mig starte med at sige, at der ikke findes en rigtig vej. Heldigvis.

Den største fejl jeg dog oplever når skuespillere forsøger at netværke er, at de ønsker så stort et netværk som muligt. Det er der i teorien ikke noget galt i, men det fungere bare ikke.??

Det handler kort fortalt om at du er “Top of mind” i dit nære netværk. Din inderkreds af kontakter, så skal de nok anbefale dig videre til deres inderkreds skulle der være brug for det.??

Dyrk dit nære netværk og lad dit nære netværk være dem der introducere dig for de nye.

Teorien
Sæt at du har en inderkreds på bare 10 personer, som kender dig og dine kvalifikationer og som du arbejder tæt sammen med ofte. Hver af disse 10 har deres egen inderkreds på yderligere 10 personer, som igen har en inderkreds på 10… også videre i leddene derfra.

Hvis du tæller efter, vil du opdage at dit indre netværk faktisk ikke er meget større, måske faktisk mindre? Det næste led er dit ydre netværk og leddene derefter dit perifere netværk.

Personerne i dit netværk skifter hele tiden plads i leddene, men du vil ofte bemærke at det er folk fra dit ydre netværksled som med tiden bliver en del af dit indre. Meget sjældent at en fra det perifere netværksled tager denne plads.??

Mange bruger alt for meget tid på at få deres perifere netværk til at vokse, men det er ikke dem der giver dig jobbet.

Dyrker du dit indre netværk og bruger tid på dem og giver dem og hjælper dem, vil de gøre det samme for dig i deres indre netværk. Så har du jo i teorien et indirekte indre netværk på omkring 100 forskellige personer.?? Bruger du derimod tiden på andre end dit indre netværk, smuldre det indre og det fungere ikke i leddene udadtil.

Et sundt netværk har en kerne.??

Når nu du kommer tirsdag, så prøv at lægge mærke til hvem du snakker med og hvilke nye du snakker med. Oftest vil du starte samtaler med nogen du kender, eller ved hvem er. Isen her er lettere at bryde. Under disse samtaler vil du møde andre som slutter sig til, fordi nogle kender flere/ andre. På denne vis udvides dit perifere netværk naturligt.??

Det giver ikke meget mening at gå rundt at give hånd og præsentere dig for 40-50 andre mennesker. Hvor meget af det vil du huske og kunne bruge når du kommer hjem?

Nej, de 2-5 stk du kender er fundamentet for at kende 5 andre. Du husker dem og de husker dig, måske???

Vi ses på tirsdag ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder