Casting: Medvirk i mediefagsproduktioner, Sjælland og øerne


dask nyhed

Medvirk i mediefagsproduktioner, Sjælland og øerne

Deadline inden d. 1. januar 2019

Medvirk i mediefagsproduktioner, Sjælland og øerne

Dansk Skuespiller katalog har atter i år indgået en aftale med medielærerforeningen om at alle mediefagsstuderende rundt om i landet får adgang til vores skuespillerdatabase, for at højne det samlede niveau også på denne type produktioner.

Du vil derfor, også med en gratis profil, have mulighed for at tilmelde denne produktionstype direkte fra din profil. Det vil sige, at du skal logge dig ind på din profil, finde opslaget og tilmelde dig som anvist ved opslaget ved din profil. Først herefter kan du kontaktes med henblik på disse produktioner.

Om Produktionerne
Der er et hav af mediefagsstuderende på landet ungdomsuddannelser og de producere i massevis af kortfilm og reklamedummies, hvortil de har brug for skuespillere. Ofte bære disse produktioner præg af at de bruger hinanden og ikke en skuespiller.

Vi har i en årerække tilbudt denne mulighed til stor begejstring for alle led i denne proces. Derfor fortsætter vi.

Som skuespiller
Som skuespiller i disse produktioner er der selvsagt ikke løn eller transportgodtgørelse, men vi stiller det krav at du skal have forplejning og en kopi af filmen.

Du som skuespiller hos os, skal melde dig under fanerne hvis du ønsker at hjælpe, eller hvis du ikke har den store erfaring med at stå foran et kamera. Det er altid lettere at få det næste filmjob, hvis man har prøvet det før... Dette er muligheden for at få noget på CVet som ikke er statisterfaring.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder