Viden om: Viden om de nye profiltyper på DASK-online


dask nyhed

Viden om de nye profiltyper på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2020

Som du jo helt sikkert har bemærket har vi ændret nogle konceptmæssige ting på DASK-online samt ændret profiltyper/ navne. Det kan i sagens natur skabe lidt forvirring, men det er nu ret simpelt.

Tidligere gratis profil = Nuværende gratis profil
Faktisk ikke de store ændringer i konceptet, men vi tydeliggøre blot de begrænsninger der er med gratisprofilen kontra de andre profiltyper. Med gratis profilen kan du stadig søge en lang række opgaver, men vi understreger blot at vi altid vil prioritere vores betalende brugere til vores opgaver. Dog med undtagelse af vores akutregister for statister hvor alle kommer i samme pulje.

Tidligere udvidet profil = Statistprofil/ skuespillerprofil
Statistprofilerne er faktisk den eneste nye profiltype. Her deler vi den udvidede profil op i en to fordi de jobtyper der kan søges er meget forskelligartet. Livslange udvidede profiler udgår, det samme er tilfældet med vores tidligere ungdomsprofiler og de der havde almindelig udvidet profil med udløb.

Livslange medlemmer har en inaktivitets-periode på hele 12 måneder mens vores nuværende statist- og skuespillerprofiler har en inaktivitetsperiode på 3 måneder. Af samme årsag er prisen sænket markant.

Nu er der større fleksibilitet i valget af profil, det er meget billigere men er i højere grad op til ens eget aktivitetsniveau og interesse om man ønsker at beholde sin profilstatus.

Vi er meget glade for vores nye form her. Det kan være vi kommer til at tjene færre penge, men målt op med at folk har egeninteresse i at være mere aktive giver bestemt os en tilsvarende værdi.

Tidligere Plus+ = Agentprofil
Det er ret simpelt blot en omdøbning af navnet. Alle Plus+ fordele får du stadigvæk, der er "Bare" kommet Agenttingen oveni hatten. Vi repræsenterer fra nu af de der vælger "Agentstatussen" i en langt mere direkte og personlig sammenhæng... og prisen er den samme som den gamle Plus+

Profilen udløber dog også stadig ved årsskiftet som den tidligere plus+ (Modsat statist- og skuespillerprofilen) Den skal man altså aktiv vælge at forny hvert år.

Men NEJ... Vi hæver ikke automatisk penge og forlænger medlemskaber automatisk. Det har vi aldrig gjort og det kommer vi aldrig til at gøre. Vælger du at betale, er det dit aktive valg, hver gang.

Er der uklarheder stil spørgsmål via mail eller via vores facebookgruppe "Castingvejlederen" (Link i menuen) Så retter vi denne tekst til, så vores formuleringer bliver forståelige for flest muligeMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder