Viden om: Tips og Tricks: Søg aldrig tæt på deadline?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Tips og Tricks: Søg aldrig tæt på deadline?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Tips og Tricks: Søg aldrig tæt på deadline?

Vi har som du sikkert har bemærket netop justeret vores koncept, så vores profiler helt udløber hvis man ikke er aktiv. Det er der mange praktiske grunde til, som du kan få lidt indsigt i her.

Alle vores opslag er angivet med en deadline så man kan se hvornår opslaget fjernes fra vores side. Det uheldige ved det er, at man har en tendens til at søge opgaven lige inden deadline. (Som opgaver i skolen)

Faktum er bare ofte, at her har man valgt hvilke skuespillere der skal til casting og givetvis hvilke statister der skal på optagelse... Du kan derfor godt meget let komme til at søge opslag for sent. Så selvom du kunne matche rollen helt perfekt, kan det være at der er landet en aftale med en anden som kom dig i forkøbet.

Mange castingopslag fjernes også helt fra vores side, når vi for vished om at der ikke søges mere. Hvis du så har hæftet dig ved en deadline ugen efter er dette naturligvis uheldigt. Men du skal bemærke at der ved vores deadline står... Deadline INDEN den xxx

Tip: Gør det til en rutine at logge på din profil hver dag og ansøg med det samme. Hvis du venter kommer andre foran i køen og din sandsynlighed mindskes.

Faktum er, at de der er mest aktive på siden her også søger hurtigere. De der står først for, får bare flere henvendelser... Det kræver mange gange en lille indsats, som vi også har valgt at belønne med langt billigere profiltyper ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


545 Sidevisninger