Andet: Pernille Egholm, en anden vej som skuespiller


dask nyhed

Pernille Egholm, en anden vej som skuespiller

Deadline inden d. 1. januar 2022

Pernille Egholm, en anden vej som skuespiller

Pernille er en af vores profiler som vi har haft fornøjelsen af at have haft bekendtskab med i over 10 år her på DASK-online.

Som skuespiller er Pernille gået den autodidakte vej, uden om skuespillerskolerne. For den vej kan man også gå. Ikke at den er lettere, for det er der ikke noget der er. Men ihærdigheden og vedholdenheden på at skabe sig et liv i branchen har båret frugt.

I den forbindelse har Pernille skabt sit helt eget teater, som i stadig større grad bliver omdrejningspunktet. Fokus er på undervisning, børneteater og events. Du kan se Pernilles hjemmeside: KLIK HER

Som naturlig forlængelse på Pernilles konstante selvtræning er hun en del af DASK-online Nye Autodidakte Skuespilleruddannelse (DNA) Nu på 3. år...


Pernille Egholm, ejer og leder af Teatret Starcat

Pernille er født i 1979 og allerede i 1984 vidste hun at de skrå brædder var vejen frem for hende. Hele sit liv har hun beskæftiget sig med teater, både på scenen som skuespiller, danser og sanger, men også bag scenen som instruktør, manuskriptforfatter, scenograf, kostumier, rekvisitør, lyd og lys design og runner. Efter endt ”Method Acting” Skuespilleruddannelse i 2001 har hun også undervist mange børn og unge i dramaens verden. Senest var hun ansat på Scene Kunst Skoler hvor hun var kunstnerisk leder for 85 børn.

Under uddannelsen som projektleder i foråret 2016 opstod ideen om hendes eget teater. Muligheder blev undersøgt, tanker og visioner blev til noget håndgribeligt og i dag en realitet!

DASK-Online ønsker Pernille fortsat held og lykke med varme anbefalinger herfra ;-)

Du kan herfra direkte se og kontakte Pernille til jobs via hendes AgentProfil KLIK HER

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


108 Sidevisninger