Andet: Rolle i stor Norskproduceret Tv-serie var ingen tilfældighed


dask nyhed

Rolle i stor Norskproduceret Tv-serie var ingen tilfældighed

Deadline inden d. 1. januar 2022

Historier fra virkeligheden/ Rolle i stor Norskproduceret Tv-serie var ingen tilfældighed

Vi har tidligere skrevet om hvordan Christian Bøknæs landede en stor rolle i en Norsk spillefilm direkte via vores CastSelvsystem og fulgte efterfølgende hans oplevelse på optagelserne tæt. Nu har han gjort det igen, denne gang i en stor Norskproduceret Tv-serie som skal vises i en lang række lande, blandt andet SVT, NRK og DR?

Store roller kommer ikke af sig selv, det kræver en lang og ihærdig indsats hvorfor Christian også er en del af vores DNA uddannelse her på DASK-online, hvor rustningen er syet med korsstæng af sved og tålmodighed.

Christian har igen gjort en god figur i det Norske og landede en birolle i en Historisk Dramaserie som skal vises på Tv i det meste af Skandinavien. Vi kan og må ikke på nuværende fortælle så meget om Christians rolle eller serien, men følger op med et skriv her på siden når tid er. Noget kan vi dog godt løfte sløret for ,-)

Om Castingen
Castingen denne gang var lidt speciel, fordi det skulle gå så sindsygt stærkt. Men ingen castingproces er den samme, det lærer man hurtigt. Fra Christian havde lavet det første selftape og havde de første samtaler via skype og kontrakten var skrevet under var der gået under en uge. Og ugen efter startede optagelserne i Lithauen.

Oplevelsen
Christian oplevelsede at blive behandlet som stjernen, da alt blev serveret på et sølvfad. Hans personlige assistenter brokkede sig (med et smil) fordi Christian ikke stillede krav om service. “Jeg er din assistent, du skal give mig noget arbejde”.

Der var mange statister konstant, det var koldt og det var nogle meget lange dage. Men Christian kunne ikke få sig selv til at stille krav i øst og vest, fordi han godt kunne sætte sig i statisternes situation.

Det var et kæmpe set, men uanset hvor Christian mødte vidste de hvem han var. Surrealistisk!

Ofret
Men med alle gode oplevelser er der et offer der skal gives. I dette tilfælde var det håret. Christians lange hår skulle falde i rollen som soldat. Det gjorde ondt ind i sjælen da håret netop har kastet roller af sig. Heldigvis fik vi (DASK) forhandlet et godtgørelseshonorar ind i kontrakten. Christian har jo ikke Agentprofil for ingenting.

Vi følger op på Tv-serien og Christians historie når vi når dertil. Imens lad ikke noget stå i vejen for dine ambitioner. Det kan lade sig gøre, hvis man væbner sig med ihærdighed og tålmodighed.

Tak til Christian Bøknæs for at vi endnu en gang måtte følge din færdMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


603 Sidevisninger