Viden om: Jeg søger vejledning? men hvor og af hvem?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Jeg søger vejledning? men hvor og af hvem?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Jeg søger vejledning? men hvor og af hvem?

Det er dejligt at du søger vejledning, det beviser jo at du gerne vil det og du har et mål du gerne vil afsøge. Du læser jo med her, så det er da et skridt ;-)

Men når det er sagt, er der noget du skal være varsom med og opmærksom på.

Du skal altid søge vejledning af flere fagpersoner, men ikke lade dig vildlede af at din vejledning kan være forskellig. Forskelligheden er det gode ved den form for vejledning. (Det samme med anbefalinger)

Skal du have vejledning i at gå til casting skal du som udgangspunkt få denne vejledning fra en caster. En skuespiller vil ikke kunne vejlede dig som en caster, men kan give dig et andet perspektiv på castingen. Derfor skal du søge vejledning fra begge... og måske en instruktør.

Søger du vejledning omkring det skuespiltekniske, er det ikke casteren du skal spørge, men skuespilleren og instruktøren. Casteren kan sikkert godt svare, men skuespilleren og instruktøren har bare en anden og dybere indsigt, ganske som casteren har en dybere indsigt i castings.

Søger du vejledning ved en fagperson, skal du altid kende til baggrunden for at vejlede. Er skuespilleren uddannet herhjemme eller i udlandet? Er instruktøren uddannet fra filmskolen eller er denne autodidakt?

Skal du have vejledning omkring optagelsesprøverne til skuespillerskolerne, er det bedst med vejledning fra en hjemlig skuespiller... søger du op på en engelsk skole, er det en skuespiller herfra.

Summen af al den vejledning du får og læser dig frem til er det der bliver det "rigtige" for dig.

Du skal dog bemærke at dette "rigtige", mange gange vil ændre sig. Ikke kun fordi verden forandre sig, men også fordi du ændre dig og bliver klogere. Ikke alle gode råd i teorien, er gode råd i praksis for dig. Søger du råd fra mange sider er det dit filter der sortere.

Derfor skal du løbende og jævnligst søge vejledning. ikke nødvendigvis fra samme kilder.

Du skal altid være skeptisk overfor folk der forsøger at sælge drømme og som forkaster janteloven.

Nu er du blevet klogere... eller er du?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


832 Sidevisninger