Andet: Thomas Ernst - Autodidakt skuespiller med succes


dask nyhed

Thomas Ernst - Autodidakt skuespiller med succes

Deadline inden d. 1. januar 2022

Thomas Ernst - Autodidakt skuespiller med succes

Hvad er det helt præcis der gør at nogle skuespillere får succes uden en formel skuespilleruddannelse? Hvad er det der gør at nogen lykkes mens andre ikke gør? Der er svar, men det er langt og kringlet, og selv om man forstår det så er det ikke helt ligetil at omsætte det i praksis. Men kan man lære det?

Thomas Ernst har svaret, han gør det. Han lever det og har gjort det i mange år sin unge alder til trods. Det startede med Legoland Show academy, MGP og en hovedrolle i Malmrosfilmen “Kærestesorger”, dernæst Hvidstengruppen osv. Tjek hans IMDB som man sir ;-)

Thomas gjorde det skam så godt at han blev inviteret med i “Vild med dans”. Sideløbende med hans filmaktiviter underviser Thomas i Impro, laver egne film og skriver på egne projekter, alt imens han medvirker i andres. Kurser tager han også på farten rundt om i verden. Jo, Thomas fagner netværket… Og det er måske det Thomas er allerbedst til. At netværke. At være en teamplayer. Det er en dyd som skuespiller. Det er en del af hans DNA.

For tiden sidder Thomas og skriver/ pitcher på et nyt sjovt format for nogle store spillere i LA. Hvad det hele ender med må tiden vise. Om det bliver gennembrudet “overthere”?

Vi har naturligvis smugkigget på projektet og “WE LIKE”! Og ved, at vi lige-om-lidt, måske får lov at vise dig noget af det her på DASK-online ;-)

Imens du venter kan du se den film der vandt publikumsprisen på EKKO Shortlist KLIK HER

Eller måske bare lytte til en podcast som er så spændende at du ikke stopper før den er færdig. En sand Hollywoodhistorie LYT HER

Når Thomas Ernst fortæller så lytter man, og han er kun lige begyndt.

Det er næppe sidste kapitel der er skrevet ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


738 Sidevisninger