Viden om

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?


dask nyhed

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?

Deadline inden d. 1. januar 2023

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?

Få mest muligt ud af din profil og øg dine chancer for at lande spændende jobmuligheder ved at være aktiv på vores platform! Kun omkring 25% af vores profiler er aktive, men ved at være aktiv kan du drage fordel af flere fordele, som vil øge din synlighed og forbedre dine chancer for at få drømmejobbet.

Hvorfor er det en fordel at være aktiv? Det er enkelt - vores algoritme belønner aktive brugere og prioriterer dem højt. Det betyder, at jo mere aktiv du er på vores platform, jo mere sandsynligt er det, at du bliver set af potentielle arbejdsgivere og bliver inviteret til spændende jobmuligheder.

Fordele ved at være aktiv:

Fordel 1: Mis aldrig en chance
Hvis du besøger vores hjemmeside ofte, vil du være opmærksom på de opslag, vi bringer her på siden. Mange opslag har kort deadline, og hvis du ikke kigger forbi, vil du ikke se, hvad du går glip af. Ved at være aktiv kan du undgå at misse disse vigtige jobmuligheder. Derudover smider vi også nogle gange opslag direkte op ved din profil, som du kan ansøge uden at reklamere for dem fra forsiden. Dette betyder, at du som aktiv bruger får et forspring på nogle opgaver.

Fordel 2: Prioritet ved ansøgning
Ved at være en af de første, der ansøger et opslag, vil du blive prioriteret højt i ansøgningsrækken. Ansøgningsprioriteringen overtrumfes kun af profiltypen. Det betyder, at du altid vil ligge øverst i din profiltypekategori, uanset hvor mange der tilmelder sig. Jo hurtigere du ansøger, desto større er chancerne for, at arbejdsgiveren vil se din profil og invitere dig til en casting.

Fordel 3: Øget synlighed
Jo mere aktiv du er på vores platform, desto mere synlig bliver du for potentielle arbejdsgivere. Når en producerende søger efter skuespillere og statister, vil de se de aktive profiler først. Dette øger chancerne for, at de vil kontakte dig direkte og invitere dig til spændende jobmuligheder.

Fordel 4: Gratisprofil synlighed
Hvis du har en gratisprofil, er aktivitet endnu mere afgørende for, om du overhovedet bliver tilbudt job. Gratisprofilerne har en kategori for sig selv og findes på en særskilt liste, som arbejdsgiveren får adgang til, hvis de ikke kan finde de rette emner blandt vores betalende ansøgere. Ved at være en aktiv gratisprofil vil du blive prioriteret og være mere synlig for potentielle arbejdsgivere.

Så hvorfor vente? Bliv en aktiv bruger på vores platform og drage fordel af de mange fordele, der følger med.

Så hvad betyder det at have mere synlighed? Jo, det betyder at jo mere aktiv du er, jo flere chancer har du for at blive bemærket af potentielle arbejdsgivere og få flere jobtilbud. Når du er aktiv ved din profil, viser du også, at du er engageret og motiveret til at finde arbejde inden for dit felt. Det kan også give indtryk af, at du er professionel og pålidelig, hvilket er meget værdifuldt i en konkurrencepræget branche.

Det er vigtigt at huske på, at film- og tv-industrien er en hurtigt bevægende branche, hvor tingene ændrer sig konstant. Derfor er det afgørende at være opdateret og aktiv ved din profil, så du ikke går glip af de seneste opslag og muligheder.

Så hvad kan du gøre for at øge din aktivitet ved din profil? Her er nogle tips:

- Log ind på din profil regelmæssigt og tjek for nye opslag. Hvis du ser noget interessant, så ansøg med det samme, så du kommer øverst på ansøgningslisten.
- Opdater din profil med nye billeder, videoer og oplysninger, så den altid er frisk og relevant.
- Sørg for at have en god profiltekst, der beskriver dine færdigheder og erfaringer på en klar og præcis måde.
- Vær aktiv på sociale medier og netværk med andre i branchen. Dette kan også give dig muligheder for at få flere jobtilbud.
- Giv feedback på andre brugeres profiler og anbefal andre, hvis du ser nogle match. Dette kan give dig mere synlighed og også hjælpe andre i branchen.

Så der har du det, fordelen ved at være aktiv ved din profil er ikke kun at få flere jobtilbud, men også at vise dit engagement og professionalisme i branchen. Så log ind på din profil i dag og begynd at være aktiv!



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1176 Sidevisninger