Viden om: Clara Rosager skal medvirke i ny Spider-Man-film over for Jared Leto


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Clara Rosager skal medvirke i ny Spider-Man-film over for Jared Leto

Deadline inden d. 1. januar 2022

Clara Rosager skal medvirke i ny Spider-Man-film over for Jared Leto

(Vi skal skynde os at sige at vi intet har med castingen her at gøre, men Clara har naturligvis en profil på DASK-online)

Når du læser det nedenfor som er hentet fra Kino.dk, kan du tænke at drømme godt kan blive til virkelighed. Inden du helt når til den erkendelse, skal du kigge på vejen dertil. Den er faktisk ret interessant, men følger netop den guideline vi giver vores brugere... Så dejlig fortælling ;-)

Hvis du følger med på DASK-online og i vores facebookgruppe vil du kende svaret!

Fra Kino.dk
Den kommende superheltefilm "Morbius", som har Jared Leto i hovedrollen, kommer til at have den danske skuespiller Clara Rosager på rollelisten, skriver kino.dk.

Filmen er en del af Sonys nye Spider-Man-univers, som fokuserer på en række skurke fra de oprindelige tegneserier, hvis første indslag var "Venom" med Tom Hardy fra sidste år. I "Morbius" forsøger Dr. Michale Morbius at kurere sin sjældne blodsygdom, men ender med at undergå en transformation, som giver ham vampyrkræfter og smag for menneskeblod.

Clara Rosager fik sit gennembrud i 2016 i ungdomsfilmen "En-to-tre-nu!" og har også medvirket i Afdeling Q-filmen "Journal 64" og Michael Noers "Før frosten". Rosager skal desuden spille Miss Sweden i den kommende film "Misbehaviour" om Miss World-konkurrencen i 1970 over for blandt andre Keira Knightley.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle den danske skuespiller skal besætte."Morbius" instrueres af svenske Daniel Espinosa, som er uddannet fra Den Danske Filmskole, og forventes at få premiere 30. juli næste år.

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


821 Sidevisninger