Kursus og uddannelse: Casting-Koncerter fra DASK-online


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Casting-Koncerter fra DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2022

Casting-Koncerter fra DASK-online

Vi har været længe undervejs med det koncept som vi vil præsentere dig for nu. Vores 20 års fødselsdag er vel det helt rette tidspunkt ;-)


Hvad er en Casting-Koncert?
En Casting-Koncert er en kombination af et foredrag/ "Q and A" og en castingworkshop

Vi tager ud i hele landet med vores Casting-Koncerter, som vi kan skræddersy til alle målgrupper og tilpasse efter givende lokaliteter.

Vores set-up kræver ingen teknik af nogen art, heller ikke synderlig plads ud over vores standere som du ser på billedet ovenfor, samt evt. rum (forscene) hvor man kan lave praktiske øvelser, hvis dette efterspørges.

Vores koncept er derfor så simpelt og fleksibelt, at vi kan pakke det sammen og rejse rundt med det. I princippet overalt.


Hvorfor Casting-Koncerter?
Vi har ønske om at møde vores brugere og interesserede udenfor forstyrrende optagelser eller i castingsituationer hvor tiden er en faktor. Vores arbejde er i 95% af tiden foran en computerskærm (ja, det er den faktisk) men også vi har brug for at komme lidt mere ud ;-)

Book en Casting-Koncert
At booke en Casting-Koncert er næsten helt gratis, eneste udgift til os er kørepenge til og fra location for afvikling (Vi holder til i Kolding)

Vi stiller ikke krav til lokaler, teknik mv. men har ønske om plads til min. 100 deltagere.
Arrangøren har naturligvis mulighed for at give pladser ud, men vi (DASK) vil ved samme lejlighed tillade os at invitere vores brugere fra nærområdet i det omfang det passer ind og matcher det aftalte indhold.

Vores Casting-Koncerter kan afvikles på hverdage som i weekender, formiddag eller aften efter aftale, ganske som indhold for koncerten afstemmes.

Ønsker du/ I at booke en Casting-Koncert, send os en mail herfra hjemmesiden og fortæl om jeres behov, størrelse og ønske, så tager vi den derfra ;-)

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


529 Sidevisninger