Viden om: Drømmer du om at blive skuespiller? Skal din drøm blive til virkelighed?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Drømmer du om at blive skuespiller? Skal din drøm blive til virkelighed?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Drømmer du om at blive skuespiller? Skal din drøm blive til virkelighed?

Tør du tage springet, springe ud?

Alt starter med en drøm, en forestilling om noget. Lykken, det perfekte liv. Mange drømmer om at blive skuespillere. Måske er det det, de flest mennesker drømmer om overhovedet, sammen med drømmen om at blive sangere eller modeller. Grunden til mange har disse drømme, er fordi det er noget der fylder vores sind og vores hverdag. Vi udsættes hele tiden for film, tv, mode og musik. Vi identificerer os med det, derfor bliver det vores drøm.

Selvom det er en drøm for mange, for de fleste, i perioder af livet er der mange der ikke forsøger at udleve den. Drømmen, tanken... forestillingen er sødere og virkeligheden som skolelærer eller læge bliver mere realistisk. Drømmen holdes også nede af Janteloven, og opbakning fra de tætteste relationer kan være svær at få, selvom de synes drømmen i barndomsårene er meget sød. Når de videregående uddannelser banker på, bliver virkeligheden en anden og forståelsen udebliver.

For nogen bliver den manglende forståelse et trods. Et oprør. Andre falder til patten, retter ind og får det liv, der giver status i familien og brød på bordet. Men dette fjerner ikke drømmen, den lever stadig.

Her på DASK-online har vi plads til alle drømmerne. Alle de som ikke fik gjort oprør mens tid var, men hvor drømmen stadig lever.

Mange af vores drømmere, opretter en profil men tør ikke når kaldet kommer. Lidt som at springe ud fra 3 meter vippen. De der opretter en profil men som ikke udfylder den eller får søgt noget... glemmer lidt de har den. De kommer ikke videre end op ad trappen, for så at vende om igen. Men de har lidt ro i sindet, de prøvede!

Så er der de som kommer helt op og tøver, gør sig tanker og anstrengelser. Overvejer at gå ned mange gange, men bliver stående. Det er dem der udfylder deres profiler og søger opslag, men til en start melder fra når de kontaktes med job. De skal presses/ motiveres lidt mere. Nogle ender her, mens andre tager springet.

Springet er for de modige. Langt de fleste lander på benene. De der lander på benene er de profiler der er ude som statister. Kun ganske få kaster sig ud på hovedet i første spring. Det er de der går efter hovedrollen med det samme.

Mange lander sikkert på benene, uden at slå sig og får det sug i maven de drømte om. Mange tager det næste spring lige efter, mens andre venter til næste gang de er i svømmehallen... hvis overhovedet igen.

De der tager spring 2 og 3 på benene lige efter, springer helt sikkert også igen næste gang de er i svømmehallen. Måske begynder de også at overveje at springe på hovedet fra skamlen eller 1 meter vippen. Drømmen er nu ved at blive til en ambition.

De der starter med at springe på hovedet, har stor sandsynlighed for at slå sig. Blive slået ud, fordi de lander forkert. At skulle vise sig frem og vise man var modig og ikke stod tilbage for noget, er ikke motiverende. De springer ikke igen og de der gør springer på benene. Men stopper med at springe.

Det jeg jo prøver at sige er, at hvis du drømmer om at bliver skuespiller, skal du ikke starte fra toppen med det sværeste spring, men bygge det langsomt op. Du kan ikke drømme dig til et hovedspring fra 3 meter vippen, men du kan med rette indsats arbejde dig frem mod målet, så også det spring bliver en succes. Du kan langt hen ad vejen gøre det selv, men du kan også få nogen til at hjælpe dig, så du kommer hurtigere i mål med at kunne springe fra 3 meteren.

Herefter kan du stræbe efter 5 meteren og først da 10 metervippen (Hollywood)

Hvor mange tror du der har succes med at starte med hovedspring fra 10 meter vippen?

Hvor er du på vippen? På vej op til 3eren på benene eller hovedet? eller vil du starte med 5eren... Overvej om det er bedst at træde et skridt eller 2 ned, for at få succes med det næste skridt op?

Skal din drøm blive til virkelighed, skal du bygge den op nedefra. At tro du kan starte på toppen er en illusion mange gør sig, desværre.

Stof til eftertanke?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1361 Sidevisninger