Andet: Naturtalent i en sen alder vinder CastSelv DM 2019


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Naturtalent i en sen alder vinder CastSelv DM 2019

Deadline inden d. 1. januar 2022

Vinder af CastSelv DM 2019 bliver 52 årige Pia Lund Andersen fra Randers


Juryen (Emma Balcazar/ Jørn Faurschou og Martin Strange) Skriver:

Med en anderledes idé - skift i handlingen - pludselig vendning fra alvor til forløsning. Godt overbevisende underspillet spil - hvor hun hviler i sig selv, gør Pia til Juryens vinder af CastSelv DM 2019

Pia har valgt at ligge i sengen, som giver oplevelsen af at være i et intimt rum med karakteren. Her vælger Pia i “Gjorde du det” en undertekst, som handler om noget den anden har gjort, som ikke umiddelbart er rettet mod Pias karakter, men som kalder på forargelse istedet for vrede. Hun vælger så efterfølgende at lægge et skift ind midt i telefonsamtalen, som om karakteren i den anden ende har sagt “Det var bare en joke”, hvilket bringer et lettelsens grin ind over resten af scenen. Og Pia går fra let forarget til at stråle af en Susan Sarandonsk varme. Pia viser forskellige toner i sit spil, laver en udvikling i historien og antyder et vendepunkt, flot.


Se her den vindende CastSelvvideo 2019

(PS: har du en skuespillerprofil kan du nu ved din profil se opgaveformuleringen og selv give dit bud på et selftape ;-)


Pia selv skriver i ambitionsfeltet ved hendes egen profil:

“Jeg har en ambition om at lægge mit eget ego på hylden og se tingene fra et andet perspektiv , være tilstede, blive en anden og forstå det følelsesmæssige”

Det synes vi nu rammer meget godt ;-)


Udover æren af at blive vinder af CastSelv DM 2019, kan Pia vælge et gratis skuespillerkursus efter eget valg fra en af vores juryer. Vi har en forventning til til efteråret at præsentere kursus til brugere af DASK-online med alle 3 jurymedlemmer. Med start i september har vi desuden opstart af vores Online filmskuespillerskole, hvor du kan træne dine CastSelv færdigheder og gøre dig klar til fremtidens castings

Du kan ved at klikke her se Pias Agentprofil og Booke Pia direkte til kommende opgaver


Vi ønsker Pia Lund Andersen et stort tillykke med titlen ;-)

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


286 Sidevisninger