Viden om: Hvem ser du op til? Har du et EKKO?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Hvem ser du op til? Har du et EKKO?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Hvem ser du op til? Har du et EKKO?

Vi har alle nogen vi ser op til. Personligheder vi gerne vil spejle os i i livet. Værdier som vi gerne vil efterleve og selv iværksætte. De der støber vores fundament. Disse forbilleder er et vigtigt element i vores motivation når vi kigger på stjernehimlen om aftenen. Vi ved der er langt derud, men vi kan se dem... Stjernerne. At komme derud er en helt anden sag.

Mange skuespillere herinde på DASK-online har drømmene om at de skal være den næste genererations forbilleder eller ikoner, men overvej nogen gange hvilke ikoner du spejler dig i og hvorfor.

Det er fint at drømme om stjernerne og at lande på månen var jo heller ikke realistisk i 1969. Men der var nogle der levede drømmen ud.

De største forbilleder du har er faktisk dem der står lige ved siden af dig. Dine forældre, familie og dine venner. De repræsentere jo dig på godt og ondt, det er dem du tager afsæt i. Men er det også tilfældet med dine skuespillerforbilleder. Er dine forbilleder i Hollywood kigger du på stjernerne, er dine forbilleder danske skuespillere der har succes i udlandet vil du lande på månen... Kigger du kortfilm på Ekko Shortlist spejler du dig i andedammen!

De er altså kun et klik væk, fremtidens stjerner. Du kan se og følge deres fødsel på EKKO. Måske har du selv medvirket i en film på EKKO?

Vores råd: Find dig dine lokale stjerner og spejl dig i deres præstationer. Så ved du hvor dygtig man skal være for at tage næste skridt. Næste skridt er ikke månen eller stjernerne, men at kunne flyve

Kig på EKKO shortlist og find inspiration, motivation og dine nære forbilleder ;-)

KLIK HER

Det hedder sjovt nok "Ekko" ;-)

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


566 Sidevisninger