Viden om: Ultimative fordele ved Agentprofilen


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Ultimative fordele ved Agentprofilen

Deadline inden d. 1. januar 2022

Ultimative fordele ved Agentprofilen

Alle profiltyper på DASK-online har hver sine fordele. Men med Agentprofilen har vi samlet alle fordelene i en og samme pakke, men giver dig også noget du ikke ser nogen andre steder.


Først ved søgning!
Når man laver søgning efter skuespillere i vores database, vil vores Agentprofiler blive synlige som de første. Agentprofilerne er tydeligt markeret med et lille rødt telefonrør foran navnet på skuespilleren. At blive set først er afgørende af mange årsager, som vi kan skrive en hel afhandling om. Men kort fortalt er dit synlige profilbillede i oversigten når man søger en lille reklameannonce for dig.

Det er ikke sikkert den producerende kan bruge dig lige til dette projekt, men ved du er der til det næste. Næste gang den producerende søger og du kommer frem skabes der genkendelighed. Et begreb man anvender meget i markedsføringsstrategier. Ren psykologi.


Øverst når du ansøger opslag/ CastSelv
Synlighedsprincippet går igen når du ansøger et opslag. Med en Agentprofil springer du med det samme til toppen af vores liste med ansøgere. Fordelen ved at ligge her, er at den producerende ser dig hver gang denne logger ind og kigger på ansøgerfeltet. Om du er rigtig til rollen eller ej, for du mange visninger på nethinden. Samme psykologi som ved fremsøgning af profiler. Denne er bare stærkere fordi den tilmed viser dit eget initiativ


Kontaktbar for alle producerende i hele verden
Ja, det er helt unikt at alle kan tage kontakt til dig direkte. Det har været en del af vores koncept altid og filmproducerende på alle niveauer elsker det. Ønsker filmproducerende kontakt til en skuespiller, kan de ringe til dig med det samme, uden at skulle vente på os. Men de kan kun ringe på det telefon nr du har oplyst. INGEN mail, det er alt for langsom en kommunikationsform. Når man ringer (SMS) bliver samtalen personlig og vedkommende og tillid kan skabes.

Antallet af henvendelser og castingcalls vil stige markant, hvis din profil er præsentable og indbydende!


Link til din profil
Når nu alle kan kontakte dig direkte og du faktisk kan linke direkte til din Agentprofil, kan din Agentprofil faktisk fungere som din egen personlige hjemmeside når du ansøger jobs andre steder... Andre steder? Ja, vi har ikke alle jobs på DASK-online ;-)

Hvis du ser et skuespillerjob på facebook, instagram, Twitter eller bliver bedt om at ansøge via mail er alt du skal gøre at sende linket til din Agentprofil. Så har modtageren alle relevante oplysninger på en gang og du skal ikke til at skabe den dybe tallerken hver gang. Hver gang du ansøger på denne vis skaber du også synlighed for dig selv!

Find dig egen profil frem ved at søge skuespillere fra forsiden. Med din Agentstatus vil din profil være en af de øverste. Klik dig ind på din profil og kopier linket i url feltet... Voila og du kan linke direkte til din profil ;-)


DNA - Vores egen skuespilleruddannelse
Siden 2017 har vi haft vores egen skuespilleruddannelse (DNA) hvor vi klæder folk på til en branche hvor tilegnelse af færdigheder, synliggørelse og netværk er vejen til jobbet. Du kan have en profil mange steder, og søge opslag i mange år... og gå til castings gentagende gange uden succes. Men du skal kende til det der ligger dybere.

Næste hold DNA starter i uge 8, 2020 og bliver vores 4. hold. Aktuelt har vi 62 studerende.


Agenturet
Vi har taget første spadestik til et skuespilleragentur for upcomming skuespillere. Version 2.0 kommer i 2020.

Helt kort, så er vi din advokat når det kommer til kontraktgennemsyn. Du skal ikke være så bange for kortfilm, men heller ikke hvis du lander roller i spillefilm og tv-serier... Men du skal i den grad være opmærksom på kontrakterne til reklamefilm. Det er her du skal bruge vores indsigt, så du får den rette løn og de rette vilkår.

Står du med tvivlsspørgsmål af nogen art... er vi kun et telefonopkald væk!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


477 Sidevisninger