Viden om: Anmeldelse af CastSelv i anvendelse


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Anmeldelse af CastSelv i anvendelse

Deadline inden d. 1. januar 2022

Anmeldelse af CastSelv i anvendelse

Vi er jo selv ovenud begejstrede for vores CastSelvsystem. Altså for Selftape og vores system som sætter disse selftape i system, så man hurtigt danner sig overblik og kan kontakte de rigtige til rollen... Hør det her fra en anden side ;-)

Hej Tommy

Undskyld at jeg vender tilbage så sent. Men de sidste mange måneder af højskolen var yderst hektiske. Vores år er nu slut, og jeg har haft tiden til at sætte lidt sammen til dig.

Endnu en gang tak for din hjælp med projektet "Dis", som jeg producerede i Januar. En lille tilføjelse er, at vi formående at vinde en pris for bedste fiktions film ved en ungdoms film festival i Norge, også det, har I bidraget til.

Her er hvad jeg har skrevet, jeg håber det kan bruges, du kan klippe og vælge, som du finder passende til hvad end format det er tiltænkt:


Som studerende på Den Europæiske Filmhøjskole er vi ramt af en række problematikker, forbundet med både, en dog naturskøn, lokalitet i Ebeltoft og en oftest skræmmende kort pre-produktionstid. Som producer-elev, stadig i de tidligste stadier af min læringsproces, har jeg lært som det første, at det er vigtigt at have de rigtige mennesker at spille bold med, når det gælder om at få en film op at køre.

Ebeltoft er en perle, og bidrager meget inspiration til de kreative processer, men medfører kun besværligheder, når filmenes castingproces starter op. Mange skuespillere, ønsker ikke at rejse langt, når vores ofte begrænsede budget, desværre beder dem om at skulle betale både penge og tid for håbet om, at de måske ender med rollen i sidste ende, for kun da kan vi godtgøre for transporten.

Her er DASK-online og CastSelv tiltaget den nær perfekte medspiller. Det engagerede team har opsat rammer der gør det muligt at vælge og vrage fra databasen, og bede dem om at vise sig frem for os, uden om både transport og dybere planlægning, da det bliver muligt for begge parter at arbejde, når de har tiden til det.

Ikke kun i teorien virker det, for jeg kan berette om flere succeshistorier, fra EFC projekter hvor DASK-online har taget en vigtig rolle, og leveret dygtige og hårdarbejdende skuespillere, som har leveret en betagende forestilling til kameraet.

Jeg ser et stort potentiale i CastSelv, og tror på, at også skuespillerne finder det samme, når de lærer at udnytte de mange muligheder det tilbyder.

Michel Ryddeskov
Producer-studerende ved Den Europæiske Filmhøjskole

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


407 Sidevisninger