Audition: Århus teater søger børneroller, Lønnet


dask nyhed

Århus teater søger børneroller, Lønnet

Deadline inden d. 22. september 2019

Århus teater søger børneroller, Lønnet

Til forestillingen Ordet i starten af 2020, søges en pige i alderen 9-12 a?r.

HUSK: Alle teaterrelaterede opgaver kan ansøges direkte fra alle profiltyper på DASK-online

Der vil være enkelte replikker i forestillingen og man vil være pa? scenen igennem hele stykket, sa? det vil være en stor fordel, hvis du har en eller anden form for sceneerfaring.

Der vil være prøver i perioden 16/12 – 12/2. Du skal have mulighed for at komme til prøve i hele denne periode, men vil ikke blive indkaldt til alle prøvedage - mest op mod premieren. Denne er d. 13. februar 2020 og spilleperioden løber frem til og med 21/3 2020.

Prøvetiderne er mellem 12.00-18.00 indtil den sidste uge før premiere, hvor der ogsa? vil være aftenprøver. Du skal have mulighed for at fa? fri fra skole til prøver. I spilleperioden spilles der mandag-fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 16.00.

Rollerne vil være aflønnet. Der er en rolle, men vi finder 2 børn til rollen, som sa? deler opgaven imellem sig. Det betyder altsa?, at man i spilleperioden spiller ca. 3 forestillinger om ugen.

Vi afholder audition Onsdag d. 25. september kl. 16.30 som du inviteres til personligt hvis vi finder din ansøgning interessant

Vi forbeholder os ret til at udvælge deltager til audition blandt tilmeldingerne. Du vil fa? besked, om du er med, samt mødetidspunkt og sted senest tirsdag d. 24. september kl. 16.00.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder