Statist: Mandlig statist søges til kulturspot, Jylland/ Lønnet


dask nyhed

Mandlig statist søges til kulturspot, Jylland/ Lønnet

Deadline inden d. 22. september 2019

Mandlig statist søges til kulturspot, Jylland/ Lønnet

Vi søger en mand i alderen fra 50 år+ til én dags optagelse d. 1.oktober fra om eftermiddagen. Optagelserne finder sted i marsken ved den tysk-danske grænse (husk derfor at medbringe pas).

Du vil spille fuglekigger. Der vil ikke være dialog, blot scener hvor du fx. vil vandre en tur på markerne, kigge efter fugle i kikkert, lytte til en fugle-guide imellem en gruppe af andre medvirkende fugle-entusiaster, osv.

Scenerne vil bruges i en sammenklippet film a' ca. 2 minutter om oplevelser i Vadehavet og vil indgå i en palette af andre optagelser med både vandre-scener, cykelture og Kulturoplevelser. Fuglekigger-scenerne vil ligeledes blive klippet ned i en kort udgave a' ca. 1 minut som vil kunne stå alene. Der vil blive taget still-billeder i forbindelse med optagelse af scenerne.

Kunden er Business Region Esbjerg og Nationalpark Vadehavet, og film samt billeder vil blive tilgængelig på deres egne samt deres danske og tyske samarbejdspartners online platforme som fx. hjemmesider, SoMe, youtube.

Stillbillederne vil ligeledes være tilgængelig online og evt. i brochuremateriale.

Business Region Esbjerg og Nationalpark Vadehavet vil eje alle ophavs- og udnyttesrettigheder til materialet uden tidsmæssig begrænsing.

Samlet honorar på 2.000 kr. (b-løn) og derudover vil vi selvfølgelig sørge for forplejning og evt. transport.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder