Statist: Mænd søges til DR serien Grænseland, Holbæk, Sjælland


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Mænd søges til DR serien Grænseland, Holbæk, Sjælland

Deadline inden d. 3. oktober 2019

Mænd søges til DR serien Grænseland, Holbæk, Sjælland

DR1s nye søndagsserie ”Grænseland” søger mænd i alderen 18-80 år, til en række forskellige scener der optages i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk på Sjælland.
Vi skal blandt andet rekonstruere et vigtigt møde mellem en af vores hovedkarakterer ”H.P. Hanssen” og en række højtstående herrer fra Dannevirkebevægelsen, som udvikler sig til en hed diskussion.

Derudover skal vi også rekonstruere et skelsættende øjeblik i dansk historie, hvor en række borgere ankommer til et afstemningslokale, for at afgive deres stemme i afstemningen omkring den nye Sønderjydske grænse.

Til sidst skal vi også filme en scene, hvor en lille gruppe arbejdsmænd er i gang med at placere de nye grænsesten, der skal markere den nye grænse i Sønderjylland, i år 1920.

Alle dagens scener foregår i årene mellem 1918-1920.
Optagelserne finder sted torsdag d. 03/10/2019.

Vi optager hele dagen i tidsrummet ca. mellem 08:30-17:30, men der vil være forskellige møde-/sluttider alt efter de forskellige statistroller til de forskellige scener.
Nærmere info om optagedagen gives pr. telefon.

Som tak for dagen (påskønnelse), vil vi gerne give et gavekort på 200,- kr. til Salling Group (Føtex, Netto, Bilka, BR, Carls Jr. & Starbucks), samt mad, forplejning og en rigtig god oplevelse iført flotte, autentiske kostumer!

Tilmeld dig kun dette opslag, såfremt du kan denne dag, og i det givne tidsrum.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


440 Sidevisninger