Statist: STATISTER TIL MUSIKVIDEO SØGES, Falster


dask nyhed
dette opslag på Facebook

STATISTER TIL MUSIKVIDEO SØGES, Falster

Deadline inden d. 18. oktober 2019

STATISTER TIL MUSIKVIDEO SØGES, Falster


Vi er en gruppe unge filmstuderende fra henholdsvis Aarhus og København, der er i gang med vores afgangsfilm fra uddannelsen Multiplatform Storytelling and Production. Til filmen søger vi nu statister - kunne det være noget for dig? Så læs med her!


HVAD HANDLER PROJEKTET OM?

Afgangsfilmen er en musikvideo til nummeret ‘Tides’ af den australske kunstner Steve Cousins. Musikvideoen kommer til at lanceres som videoinstallation til december. Historien, der vil udspille sig i musikvideoen, handler om to unge mennesker, der forelsker sig i hinanden henover en sommer på Lolland Falster. Da sommeren går mod hæld, indhenter virkeligheden dem, da de må tage afsked med hinanden.

Hør sangen her:

https://open.spotify.com/track/1srD1TgZ6hpEU3AB4OkQvy?si=OUCoOBaaR5Sd1fh89zegvw

En af scenerne i musikvideoen udspiller sig i Marielyst til en hyggelig havefest, hvortil vi får brug for 20 statister mellem 18-23 år (spillealder). Optagelserne af disse vil foregå i aftentimerne fredag d. 18. oktober.

6 af disse statister (2 kvinder, 4 mænd) ønsker vi desuden også skal medvirke i et par andre scener, der skal optages tidligere samme dag. Herunder kan nævnes en strandfest og nogle få andre skud i Marielyst. Kunne du være interesseret i også at være med her, skal vi selvfølgelig nok uddybe pr. mail.

PRAKTISK:


Optagelserne vil foregå fredag d. 18. oktober i efterårsferien uge 42.

De eksakte tidsrammer er endnu ikke fastlagt, men havefest-scenen vil foregå i aftentimerne, og ønsker man også at være statist i de andre scener, vil optagelserne af disse foregå i nogle af eftermiddagstimerne.

Vi sørger selvfølgelig for at dække alle transportudgifter og sørger for mad og drikke under optagelserne.

Det er en fordel, hvis man har bopæl i nærheden af Marielyst på Falster.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


143 Sidevisninger