Viden om: Hvad er fordelene ved en Agentprofil?


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Hvad er fordelene ved en Agentprofil?

Deadline inden d. 1. januar 2021

Hvad er fordelene ved en Agentprofil?

Du har alle de samme fordele som vores skuespillerprofiler og så lidt ekstra ;-)

Vores Agentprofiler er vores mest sultne og aktive gruppe af skuespillere, som søger et ekstra boost til karrieren og som vi i samarbejde vejleder i denne retning...

Din synlighed øges markant
Som du sikkert har lagt mærke til viser vi kun Agentprofiler direkte på vores forside, men det er også Agentprofilerne som vises først ved søgning i vores skuespillerdatabase. Dvs. at du vises og ses hver gang der søges på skuespillere i din kategori fordi du er øverst... Jo flere gange producerende ser din profil, desto større chance er der selvsagt for at de ringer en dag eller anbefaler dig videre...

Hvis du vil være øverst blandt de øverste, er alt du skal gøre at logge ind på din profil, så vises du helt øverst i vores søgning. På denne vis tilgodeser vi dem der er aktive på vores side.

Direkte kontaktbar
De producerende kan ringe direkte til dig. Dit telefonnr (ikke mail) er jo netop blotlagt til formålet. Du vil derfor få langt flere direkte henvendelser end hvis de producerende først skulle have adgang til skuespillerdatabasen og tilladelse fra os... Vi lukker ikke hvem som helst ind! (Alle vi lukker ind ser også Agentprofilerne først)

Skab din egen synlighed
Med din Agentprofil kan du gøre meget for at synliggøre dig selv. At være synlig i markedet er helt essentielt. Hvis man ikke ved at du findes, ringer man jo ikke... Vi gør vores, men du kan også gøre dit.

Søger du eksempelvis et job via e-mail eller via facebook, (Også fra andre kanaler end DASK-online) kan du meget smart blot henvise til din Agentprofil. Er din Agentprofil opdateret med CV og castingbilleder og gjort lækker og læsevenlig spare du masser af tid i denne ansøgningsproces og henviser blot til profilen, som den producerede altid kan tilgå senere også... skulle dette behov opstå. Den producerende kan også meget nemt sende dit link til din profil videre til andre i beslutningsprocessen. Smart ;-)

Sådan finder du din Agentprofil
1 - Find din profil ved at finde dig i din kategori under "Søg profil" herfra forsiden.
2 - Klik på din profil
3 - Når du er inde på din profil, skal du blot kopiere url koden og henvise til den direkte i dine ansøgninger eller i forums på facebook ;-)

Jobgaranti
Vi giver dig tilmeld jobgaranti hvis du har en Agentprofil i et år, uden at få job. Skulle du mod alt forventninger ikke få noget job forlænges din Agentprofil uden beregning med et år. Det er dog et forbehold du selv skal oplyse os, da vi ikke holder dette øje med alle profiler.

Her skelner vi ikke mellem jobbets art eller type eller hvor jobbet kommer fra. men vi giver vores garanti på, at har du en Agentprofil i et år, så har du også fået job... og mange har fået mange jobs.

I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege at vi ikke skaber jobs, end ikke på noget niveau bestemmer hvem der lander hvilke roller. Den rettesnor vi kan give er at du følger vores anbefalinger om castingbilleder og opsætning via den vejledning som er ved din profil.

(Tip: Når du opdatere din profil, gør det fra en computer. Her er dit overblik meget bedre)

DASK Anbefaler
Vi bestemmer ikke hvem der lander roller, den magt har vi ikke selvom mange tror det. Men vi anbefaler altid de profiler vi kender bedst og som viser os de er aktive. Vores Agentprofiler kigger vi på mange gange om dagen i vores arbejde og vores kendskab til dig øges som dagene går. Kommer jobbet hvor du passer ind, anbefaler vi den producerende at kontakte dig... ellers gør vi hvis vi sidder med opgaven.

DNA Uddannelsen
Vi har udviklet et helt unikt uddannelseskoncept på DASK-online, som du kan finde under "Kurser" her på siden. Vi starter nyt hold i uge 8.

Kontrakterne
Du skal have en kontrakt hver gang du er på opgave også kortfilm. Kontrakten er din dokumentation for at du faktisk har fået rollen!

Reklamefilmkontrakterne kan være virkelig kringlede for lægmand. Har du en Agentprofil tøv IKKE med at sende os kontrakten, så kigger vi på den. Her er vi din advokat og tager kampen for dig, hvis kontrakten ikke stemmer overens med hvordan en sådan SKAL lyde.

Du kan ved din Agentprofil under "Viden om", læse artikler og vejledninger om kontrakter, aflønningsforhold og synlighed i markedet.

HUSK: Jo mere du ved, desto bedre er du klædt på ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1380 Sidevisninger